ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Μπορεί να πέρασε καιρός αλλά μάθαμε πώς οι Sussexes γιόρτασαν την δεύτερη επέτειό τους

Με τα μαγαζιά να είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού, το ζευγάρι έπρεπε να είναι αρκετά δημιουργικό

newsroom must

O τελευταίος χρόνος ήταν σίγουρα αρκετά δύσκολος για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle αφού λίγο μετά από την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια, κλήθηκαν όχι απλώς να προσαρμοστούν σε μια νέα χώρα και κατά συνέπεια μια νέα ζωή, αλλά και να αντιμετωπίσουν μια αποβολή. Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν ή επρόκειτο να συμβούν, το ζευγάρι 4 περίπου μήνες μετά από την εγκατάλειψη της βασιλικής ζωής γιόρταζαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους και παρά το ότι οι δύο τους είχαν πολλά σχέδια... η καραντίνα τους έκανε να αναθεωρήσουν και να είναι πιο δημιουργικοί.

Οι δύο τους, που όπως έγινε γνωστό την περίοδο εκείνη πέρασαν την επέτειό τους στο σπίτι του ηθοποιού Tyler Perry στην Καλιφόρνια, όπου φιλοξενούνταν. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο. 

Σύμφωνα όμως με το νέο κεφάλαιο της ανεπίσημης τους βιογραφίας, Finding Freedom, το ζεύγος πέρασε τη μισή του μέρα μιλώντας διαδικτυακά με ανθρώπους του στενού τους κύκλου και οι οποίοι βρέθηκαν στον γάμο τους το 2018 και το υπόλοιπο μισό, "παρήγγειλαν μεξικάνικο φαγητό από ένα διάσημο μαγαζί της γειτονιάς και ήπιαν κοκτέιλ μαργαρίτα. Για δώρα, αντάλλαξαν αντικείμενα από βαμβάκι όπως είναι η παράδοση”.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το έθιμο, τον πρώτο χρόνο τα δώρα είναι από χαρτί, τον δεύτερο από βαμβάκι και τον τρίτο από δέρμα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση