ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Μπισμπίκης: «Έχω τα σκοτάδια μου…αν χρειαστεί θα ξανά γυρίσω στα σκουπίδια»

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός»

newsroom must

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» απέκτησε το δικό της podcast και σε αυτό βρέθηκε πρόσφατα Βασίλης Μπισμπίκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για διάφορα θέματα μεταξύ αυτών και για την εφηβική του ηλικία, αποκαλύπτοντας ότι για χρόνια δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Λέγοντας στην συνέχεια ότι έχει αρκετά κοινά με τον ρόλο του Στρατή που υποδύεται στην σειρά «Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιός. Είναι το υλικό μου.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση