ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Monica Bellucci: «Είμαι κόρη δύο πολιτισμών, του ελληνικού και του ιταλικού»

«Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα.»

Για την παράσταση που πρόκειται να ανεβάσει στο Ηρώδειο όπου θα υποδύεται την Μαρίας Κάλλας μίλησε η Monica Bellucci. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή εκπομπή «φλΕΡΤ» μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα τον τρόπο που προσεγγίζει τον ρόλο και της και την σπουδαία Μαρία Κάλλας όπως και για την επιλογή του σκηνοθέτη.

Αναφερόμενη στην Μαρία Κάλλας και απαντώντας σε ερώτηση ποια είναι τα κοινά τους δήλωσε ότι «Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα. Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθώ μαζί της. Νομίζω ότι ο Τομ Βολφ (σκηνοθέτης της παράστασης) με επέλεξε επειδή είναι το μεσογειακό μέρος μου που με κάνει να του τη θυμίζω». Την προσεγγίζω με μεγάλη ταπεινότητα γιατί τη σέβομαι τόσο»

Για την παράσταση τόνισε ότι «αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά και πρόκληση για μένα. Θα είναι μια εξαιρετική συναισθηματική εμπειρία και περιμένω αυτή τη στιγμή, γιατί πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί κάτι μαγικό»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως κόρη δύο πολιτισμών την Ελλάδας και της Ιταλίας «Λατρεύω την Ελλάδα, όταν είμαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ίσως δεν είναι σύμπτωση που υποδύομαι την Μαρία Κάλλας που ήταν Ελληνίδα και ίσως είναι στην κουλτούρα μας η όλη σχέση μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας, μεταξύ της Ρώμης και της Αθήνας. Νομίζω πως είμαι κόρη αυτών των δύο πολιτισμών».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση