ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μήπως το παλάτι αγνοεί τη γέννηση της μικρής Lilibet - Diana;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η μικρή Lilibet – Diana, ήρθε στον κόσμο στις αρχές του περασμένου μήνα (04/06), όμως παρά τις θερμές ευχές των μελών της βασιλικής οικογένειας, νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι μάλλον «αγνοούν» την ύπαρξή της, καθώς το όνομά της δεν έχει ακόμη προστεθεί στην επίσημη λίστα της διαδοχής των Windsor στον επίσημο ισότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Αν λάβουμε λοιπόν υπόψη, τις ταραγμένες σχέσεις μεταξύ των Sussex και της βασιλικής οικογένειας, και έχοντας ο πρίγκιπας Harry αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, υπάρχουν διάφορες φήμες ότι μάλλον το γεγονός δεν είναι τυχαίο.

Με την Αυστραλή δημοσιογράφο, Daniela Elser να υποστηρίζει στην ‘New Zealand Herald’ ότι «η απουσία της Lilibet Diana από την επίσημη λίστα των Windsors που θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα κόντρα στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι αποτέλεσμα της θλίψης και της οργής που έχει προκαλέσει στο Παλάτι η συνολική στάση της Meghan και του Harry». Προσθέτοντας, ότι στο παρελθόν η βασιλική οικογένεια έδρασε πολύ γρήγορα, όπως με τη γέννηση του πρίγκιπα George (πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton), αλλά και όταν γεννήθηκε ο μικρός Archie.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@meghanmarkle_official)

Μέχρι στιγμής, φυσικά, όπως συνηθίζεται, ακόμη δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από τους Sussex αλλά όπως επισημαίνει η Elser, «σε ένα κλίμα που είναι ήδη τεταμένο, αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει και πάλι ρήξη στις σχέσεις τους με η βασιλική οικογένεια».
Από την άλλη, μια τεχνική λεπτομέρεια που παραβλέπετε στο να καταγραφεί είναι το γεγονός ότι, για να καταγραφεί ένα άτομο στην λίστα με τα ονόματα της διαδοχής, θα πρέπει να έχει βαφτιστεί με Αγγλικανική τελετή και όχι με Ρωμαιοκαθολική. Άρα μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry, επιμένει να γίνει η βάφτιση στο Κάστρο του Windsor.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση