ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μήπως τελικά το παλάτι έγραψε την επιστολή της Meghan προς τον πατέρα της;

Ο πατέρας της Thomas Markle για άλλη μια φορά πάει κόντρα στην κόρη του

newsroom must

Αναβολή πήρε η δικαστική διαμάχη της Meghan Markle με την Daily Mail. Ενώ επρόκειτο να ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου η Δούκισσα ζήτησε αναβολή 9 μηνών, επικαλούμενη έναν «εμπιστευτικό» λόγο. Με αυτό τον τρόπο φούντωσαν και οι φήμες που ήθελαν την Meghan να είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Harry.

Ο πατέρας της Thomas Markle για άλλη μια φορά πάει κόντρα στην κόρη του αφού αναφέρει ότι θέλει η διαδικασία αυτή να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται διότι η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη και μπορεί από στιγμή σε στιγμή να πεθάνει.

Ο ίδιος πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον της Meghan για την «προσωπική» χειρόγραφη επιστολή που του έστειλε όταν δεν παραβρέθηκε στον γάμο της το 2018 και της οποίας μέρος δημοσίευσε η Daily Mail.

H Meghan Markle έκανε μήνυση στην εφημερίδα για το δημοσίευμα αφού όπως είπε παραβίαζε το απόρρητο και τα πνευματικά της δικαιώματα αφού επρόκειτο για μια ιδιωτική επιστολή την οποία σύνταξε η ίδια.

Ωστόσο η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι η επιστολή δεν ήταν και τόσο προσωπική τελικά αφού συντάχθηκε με την βοήθεια του παλατιού.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της εφημερίδας τονίζουν ότι η επιστολή συντάχθηκε από τον γραμματέα Επικοινωνίας της Δούκισσας με την βοήθεια αξιωματούχων του παλατιού.

Όπως ήταν φυσικό οι δικηγόροι της Meghan από την άλλη τονίζουν ότι η Δούκισσα είχε συντάξει αρχικά την επιστολή στην εφαρμογή «Notes» στο iPhone της και της πείρε μάλιστα αρκετές εβδομάδες κατά την περίοδο του Αυγούστου το 2018 μέχρι να την ολοκληρώσει. Τέλος αντέγραψε το προσχέδιό της από το τηλέφωνο με το χέρι στο γράμμα κάνοντας μερικές τροποποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση