ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

Μήπως τελικά ο πρίγκιπας Harry «έπαθε» Andrew;

Όσα αναφέρει νέο δημοσίευμα για τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια.

newsroom must

Είναι λογικό, μετά και τον καταιγισμό από δηλώσεις, του πρίγκιπα Harry, το παλάτι, να έχει αρχίσει ήδη να απομακρύνεται από εκείνον, καθώς όχι μόνο επέλεξε να πάρει την οικογένειά του και να αποχωρίσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά συνεχίζει να κάνει «βομβαρδιστικές» δηλώσεις εναντίων των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Έχουν γραφτεί αρκετά, για τους λόγους που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Meghan Markle, συνεχίζουν να επιλέγουν να εξομολογούνται κάποια πράγματα, με τα tabloids, να θέτουν ζήτημα «φταιξίματος» απέναντι στην Meghan αλλά και τα παιδικά του τραύματα μετά και τον θάνατο της μητέρας του.

Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα της ‘Page Six’, αναφέρει ότι ο πρίγκιπας, ως δεύτερος γιός μάλλον, έχει πάθει «κόμπλεξ Andrew» και για αυτό συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο ίδιος πρέπει να φοβάται ότι θα τον αγνοούν όλοι, όπως ακριβώς κάνουν και στο θείο του, πρίγκιπα Andrew.

Με το δημοσίευμα να επιμένει, πως σιγά σιγά ο κόσμος θα αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή τον πρίγκιπα William και τα παιδιά του – που έχουν και προτεραιότητα στη σειρά διαδοχής, αντίθετα με τον ίδιο που δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον για το κοινό.

Ενώ ο πρίγκιπας Harry, είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι ανησυχεί πως θα γίνει «βαρετός» όσο ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, που προηγούνται στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Με τους ‘Times’ να τονίζουν παράλληλα ότι «ο Harry βιαζόταν πάντα να κάνει τη διαφορά, επειδή πιστεύει ότι έχει ένα περιορισμένο χρονικό όριο πριν το κοινό θέλει να μαθαίνει περισσότερα από τον George και τα αδέλφια του». Ενώ ένας φίλος του είχε αναφέρει πως, «ανησυχεί ότι μετά από αυτό θα γίνει σαν τον θείο του», αναφερόμενος στον πρίγκιπα Andrew και το σκάνδαλο με την Epstein.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση