ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μήπως τελικά ο Alec Baldwin δεν πυροβόλησε κατά λάθος;

Ανατροπή για το θανατηφόρο δυστύχημα

newsroom must

Στις 21 Οκτωβρίου ένα τραγικό δυστύχημα έκανε τον γύρο του κόσμου και έγειρε πολλά ερωτηματικά. Ο λόγος για τον μοιραίο πυροβολισμό που δέχτηκε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins στα γυρίσματα του "Rust" στο Νέο Μεξικό από τον πρωταγωνιστή της ταινίας., Alec Baldwin. Έναν περίπου μήνα μετά και χωρίς να έχουν προκύψει συλλήψεις μέχρι τώρα, τα δεδομένα ανατρέπονται και ενδεχομένως, χωρίς όμως να είναι βέβαιο, ο ηθοποιός να πυροβόλησε εσκεμμένα την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις και βάση δημοσιεύματος του Hollywood Reporter, η εν λόγω σκηνή -στην οποία ο ηθοποιός πυροβόλησε την Halyna Hutchins - δεν προέβλεπε εκπυρσοκρότηση. Την αποκάλυψη έκανε η υπεύθυνη σεναρίου της ταινίας  Mamie Mitchell και έπειτα η ίδια κατέθεσε  την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αγωγή εναντίον των παραγωγών και του Alec Baldwin.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, αναφέρει: «Συζητήθηκε ότι θα γίνουν (τρία) κοντινά πλάνα όταν θα ξανάρχιζε το γύρισμα (μετά το διάλειμμα... Το ένα πλάνο θα επικεντρωνόταν στα μάτια του Baldwin, ένα θα επικεντρωνόταν σε μία κηλίδα αίματος στον ώμο του και το τρίτο θα επικεντρωνόταν στον κορμό του Baldwin καθώς θα κατέβαζε το χέρι του στη θήκη και θα έβγαζε το όπλο. Δεν υπήρχε τίποτα στο σενάριο για πυροβολισμό όπλου από τον Baldwin ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο».

Στην συνέχεια, τονίζει πως ενάντια στα βασικά πρωτόκολλα ασφαλείας, ουδέποτε ενημερώθηκε ότι θα υπάρξει πυροβολισμός όπλου. Την ίδια στιγμή, κατηγορεί τον ηθοποιό πως δεν έλεγξε αν ήταν γεμάτο το όπλο και αναφέρει πως μετά τον πυροβολισμό άκουσε ένα δυνατό κουδούνισμα στα αυτιά της και ότι φοβήθηκε για τη ζωή της.

Να σημειώσουμε πως η  Mamie Mitchell καταγγέλλει βιαιοπραγία, σκόπιμη πρόκληση ψυχικής οδύνης και εσκεμμένη πρόκληση βλάβης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση