ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μήπως η Meghan κορόιδευε τη βασίλισσα;

Στο αφιερωματικό βίντεο για τα γενέθλιά της με την Melissa McCarthy.

newsroom must

Αν και οι βρετανοί φημίζονται για το «κρύο» χιούμορ τους, μάλλον το ξεχωριστό και ιδιαίτερο μήνυμα που ήθελε να περάσει η Meghan Markle μέσα από το γενέθλιο βίντεο που δημοσιοποίησε χθες, δεν τους «έκατσε» καλά.

Με αποτέλεσμα όταν η ίδια αποφάσισε να πιει το τσάι της με την Melissa McCarthy, φορώντας τα καπέλα τους, όλοι αναρωτήθηκαν γιατί η δούκισσα να δημιουργήσει ένα βίντεο που κοροϊδεύει τις βρετανικές παραδόσεις και τη βασίλισσα.

Έτσι, το Twitter, όπως κάθε φορά, «πήρε φωτιά» με τη δημοσιογράφο Angela Levin, που ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας, να γράφει «πιστεύει κάποιος άλλος ότι η Meghan και η φίλη της Melissa McCarthy κοροϊδεύαν τη βασίλισσα; Και οι δύο κρατούσαν παλιομοδίτικες κούπες σαν αυτή που κρατούσε η Meg στο blog της μετά την πρώτη της γνωριμία με τη βασίλισσα. Η σάτιρα δείχνει τι πιστεύει για τη βασιλική οικογένεια. Πήρε αυτό που ήθελε και είναι σίγουρη πλέον ότι είναι πιο έξυπνη από εμάς. Απλά πρέπει να περιμένουμε το ξεχείλισμα του Harry στα απομνημονεύματα του».

Ενώ ο επίσης δημοσιογράφος, Robert Johnson, της απάντησε, «ίσως αλλά σίγουρα κοροϊδεύει τους Βρετανούς με μια ξεπερασμένη καρικατούρα», με τους υπόλοιπους χρήστες να συμφωνούν μαζί της, λέγοντας πως «όχι μόνο τη βασίλισσα αλλά όλη την βρετανική κουλτούρα. Την πουλάει και την κοροϊδεύει ταυτόχρονα».

Από την άλλη, υπήρχαν και κάποιοι, πιο ψύχραιμοι που απάντησαν γράφοντας «υποτίθεται ότι το έκανε για πλάκα- όχι για να κοροϊδέψει τη βασίλισσα. Απλά η γνώμη μου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση