ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Μηνύματα υποστήριξης του Hollywood για τον Bruce Willis

Στη σαραντάχρονη καριέρα του τιμήθηκε με μία Χρυσή Σφαίρα και δύο βραβεία Emmy.

Ριάνα Στυλιανού

Μετά την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε πριν από σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την οικογένεια του Bruce Willis, όπου αναφέρει ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία και λόγω αυτού θα δώσει τέλος στην καριέρα του που τόσο αγαπούσε, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του, με μηνύματα αγάπης, θαυμασμό και υποστήριξης.

O σκηνοθέτης Kevin Smith αναφέρει: «Πολύ πριν από το Cop Out, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Bruce Willis - οπότε αυτό είναι πραγματικά σπαρακτικό να το διαβάζεις. Του άρεσε να παίζει και να τραγουδά και η απώλεια αυτού, πρέπει να είναι καταστροφική για αυτόν. Νιώθω σαν χαζός για τα μικροπαράπονά μου από το 2010. Λυπάμαι λοιπόν για τον Μπρους Γουίλις και την οικογένειά του»

Ο δημιουργός κόμιξ Rob Liefeld, έγραψε: «Να είσαι ευλογημένος Μπρους Γουίλις! Προσευχές για θεραπεία και ειλικρινή ευγνωμοσύνη που μοιράστηκες τα ταλέντα σου με όλους μας!».

O ηθοποιός James Woods, γράφει στο Twitter: «Αν αγαπάτε τις ταινίες, λατρεύετε τον #BruceWillis. Έχει ενσωματώσει κάθε τι καλό στη λέξη ψυχαγωγία εδώ και δεκαετίες. Συγχαρητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια που χειρίστηκε δύσκολα νέα, με αξιοπρέπεια και χάρη. Μιλάω εκ μέρους του κόσμου όταν λέω, "Σε αγαπάμε, Μπρους"».

Ο κριτικός κινηματογράφου, Robert Daniels, έγραψε: «Όταν έπαιζε, λίγοι ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι. Μια υποτιμημένη δραματική δύναμη, μια απίθανη κωμική παρουσία, ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής. Μπορούσε να κάνει τα πάντα και έκανε τα πάντα στις ταινίες. Θα μου λείψει να τον βλέπω στην ασημένια οθόνη».

Η παραγωγός Gale Anne Hurd, ανάρτησε το εξής tweet: «Στέλνω την αγάπη και τις προσευχές μου στον #BruceWillis και την οικογένειά του. Ένας από τους στενούς συγγενείς μου έχει αφασία και εξακολουθεί να απολαμβάνει μια ευτυχισμένη, γεμάτη ζωή (αλλά έπρεπε επίσης να εγκαταλείψει την καριέρα του). Είναι αδιανόητο να σκεφτόμαστε τον #Armageddon χωρίς την ισχυρή και εγκάρδια ερμηνεία του».

Ο ηθοποιός Seth Green, δήλωσε: «Έχω τόση αγάπη για τον Bruce Willis και είμαι ευγνώμων για κάθε χαρακτήρα που μας έδωσε. Φιλιά και αγάπη σε όλη την οικογένεια - σας ευχαριστούμε που τον μοιράζεστε μαζί μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση