ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Michael Jackson: Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία για τη ζωή του

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η επίσημη ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία για τη ζωή του Michael Jackson ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν από το Deadline, η παγκόσμια πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας θα λάβει χώρα στις 18 Απριλίου του 2025, ενώ η παραγωγή της θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Antoine Fuqua, ενώ το σενάριο υπογράφει ο John Logan.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, η πλοκή επικεντρώνεται σε έναν πολυδιάστατο χαρακτήρα που εξελίσσεται από τη θριαμβώδη αναγνώριση στις δύσκολες στιγμές, από την ανθρώπινη πτυχή του μέχρι τις προσωπικές του αναμετρήσεις και τη δημιουργική του ιδιοφυΐα.

Στον ρόλο του θρύλου της ποπ θα είναι ο 27χρονος Jaafar Jackson, ανιψιός του εκλιπόντος. Ο Jaafar, που ξεκίνησε να τραγουδά και να χορεύει από πολύ μικρή ηλικία, έχει εντυπωσιάσει τον σκηνοθέτη Fuqua με την απίστευτη ομοιότητά του με τον Michael Jackson.

"Είναι παράξενο πόσο μοιάζει με τον Michael Jackson. Η φωνή, ο χορός, η ερμηνεία. Είναι πραγματικά φανταστικό. Ο Graham King τον ανακάλυψε και μου τον πρότεινε, και έμεινα εντελώς εντυπωσιασμένος", δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Entertainment Weekly.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση