ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Μια υπάλληλος εστιατορίου μας αποκαλύπτει τους 4 χειρότερους celebs

Ποιοι είναι αυτοί και τι έκανε ο καθένας τους για να βρεθεί σε αυτήν τη λίστα

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως είτε το αρνούμαστε, είτε όχι, όπως και στην κανονική ζωή, έτσι και στον πλανήτη Hollywood έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας. Και ενώ όλοι μας γνωρίζουμε πως μερικοί από τους αγαπημένους μας αστέρες μπορεί να είναι κάτι άλλο και να δείχνουν κάτι άλλο, μια υπάλληλος εστιατορίου -η οποία έτυχε να συναντήσει αρκετούς από αυτούς από κοντά- αποφάσισε μέσα από ένα της βίντεο να αποκαλύψει τους 4 χειρότερους celebrities. Ο λόγος για την πρώην hostess σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, Julia Carolan, η οποία μίλησε στο TikTok και αποκάλυψε ποιοι κατά τη γνώμη της ήταν οι χειρότεροι celebs που εξυπηρέτησε, εξηγώντας τους λόγους.

Kendall Jenner: «Η Kendall, η οποία ερχόταν στο εστιατόριο πολύ συχνά, ήταν πάντα 'κρύα'με το προσωπικό. Μάλιστα, έχει κάποιον να μιλάει για εκείνη και δε μιλάει απευθείας με το προσωπικό. Θα δώσω το δικαίωμα της αμφιβολίας και θα πω ότι ο λόγος που το κάνει είναι ότι ίσως ντρέπεται. Από τις εμπειρίες μου μαζί της, πρέπει να της δώσω ένα 4/10».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Cameron Dallas: «Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία μου μαζί του δεν ήταν η καλύτερη. Μαζί με έναν φίλο του τηλεφώνησαν λίγο μετά από την ώρα που κλείσαμε και επέμεναν να μείνουμε ανοιχτοί για χάρη τους. Το έπαιξαν λίγο το ‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ’. 4/10. Ήταν αγενής».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cameron Dallas (@camerondallas) on

Hailey Bieber: 3.5/10 «Μετά, έχουμε την κυρία Bieber. Η άποψή μου γι' αυτήν είναι λίγο αμφιλεγόμενη. Την έχω συναντήσει αρκετές φορές και κάθε φορά δεν ήταν καλή. Πραγματικά θέλω να τη συμπαθήσω, αλλά πρέπει να της δώσω ένα 3.5/10. Συγγνώμη». Aξίζει να σημειώσουμε πως η Hailey μόλις άκουσε το γεγονός, έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να πει ότι λυπάται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Kylie Jenner: «Μετά, έχουμε την Kylie. Ήταν ok, αλλά έδωσε φιλοδώρημα 20 δολαρίων σε λογαριασμό δείπνου 500 δολαρίων. Κρατήστε την πληροφορία και πιστέψτε ό,τι θέλετε. Εγώ της δίνω 2/10».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση