
Μαρία Καραμάνου
Ο γάμος του Φειδία Παναγιώτου και της Στυλιάνα Αβερκίου δεν ξεχώρισε μόνο για τα looks, αλλά και για τη διακόσμηση που κυριολεκτικά μετέτρεψε την εκκλησία σε σκηνικό εποχής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, παρουσία συγγενών, φίλων και πολλών καλεσμένων, σε ένα setting που δύσκολα ξεχνάς.


Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι το ζευγάρι δεν έκανε… μισές δουλειές. Με έμπνευση από το Bridgerton, κάθε λεπτομέρεια είχε μελετηθεί ώστε να αποπνέει ρομαντισμό και αριστοκρατική κομψότητα. Την επιμέλεια της διακόσμησης ανέλαβε η Splendid Events, και ας το πούμε απλά, το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Οι παστέλ αποχρώσεις είχαν την τιμητική τους, γαλάζιο, ροζ και κίτρινο κυριάρχησαν, δημιουργώντας μια απαλή, ονειρική ατμόσφαιρα. Πλούσιες ανθοσυνθέσεις από παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορτανσίες στόλιζαν κάθε γωνιά, ενώ ένα εντυπωσιακό floral arch έκλεβε τις εντυπώσεις, δίνοντας την αίσθηση ότι ανά πάσα στιγμή θα εμφανιστεί κάποια… δούκισσα.
Ας μπούμε όμως λίγο πιο μέσα στο σκηνικό. Στήθηκαν τραπέζια με παστέλ τραπεζομάντηλα και διακοσμητικά που παρέπεμπαν ξεκάθαρα στην εποχή της Αντιβασιλείας, με σετ τσαγιού που έδιναν αυτό το extra «British aristocracy» touch. Και ναι, υπήρχαν ακόμη και μικρές ομπρέλες για τους καλεσμένους γιατί όταν πας Bridgerton, πας μέχρι τέλους.

Από τα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν το συντριβάνι στο κέντρο του χώρου, στολισμένο με λουλούδια, που θύμιζε σκηνές κατευθείαν από τη σειρά. Δίπλα, ένα ιδιαίτερο lounge setup με σατέν καναπέ, παστέλ μαξιλάρια, χαλί και πλούσια πρασινάδα δημιούργησε μια γωνιά που θα μπορούσε άνετα να φιλοξενήσει… τα κουτσομπολιά της υψηλής κοινωνίας.

Στην είσοδο της εκκλησίας, οι ανθοστολισμοί σε ροζ, μωβ, πράσινο και πορτοκαλί έδιναν έναν πιο έντονο αλλά πάντα κομψό τόνο, ενώ οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι πρόσθεταν την απαραίτητη δόση λάμψης. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η άμαξα. Σε λευκό και χρυσό, με τον αμαξά ντυμένο σε στυλ εποχής, ήταν ίσως το πιο «instagrammable» στοιχείο της διακόσμησης και ναι, το απόλυτο Bridgerton moment.


- Τα κατάφεραν τελικά; Τα Bridgerton looks του Φειδία και της Στυλιάνας
- Χορός στο… κρεβάτι μετά τον γάμο για τους Φειδία και Στυλιάνα
- Φειδίας & Στυλιάνα: Η ρομαντική πρόβα χορού για τον γάμο
- Σχολιάζουμε τον γάμο αλά... Bridgerton της Στυλιάνας και του Φειδία
- Το bachelorette και η πρόβα νυφικού της Στυλιάνας Αβερκίου
















