ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Μια ακόμα ταινία James Bond για τον Daniel Craig;

newsroom must

Ο Daniel Craig φαίνεται πως επιστρέφει ως 007 για μια τελευταία φορά. Μπορεί να δήλωνε σε κάθε τόνο πως δεν πρόκειται να προφέρει τη γνωστή φράση My name is Bond, James Bond όμως όλα δείχνουν πως θα υποδυθεί για μια τελευταία φορά τον πιο διάσημο κατάσκοπο του κόσμου. Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της προώθησης του Spectre το 2015, δήλωνε πως "καλύτερα να στραμπουλήξει τους καρπούς του", παρά να επιστρέψει στο ρόλο του 007.

Σύμφωνα ωστόσο με βρετανικά δημοσιεύματα και φήμες που πρώτη διέσπειρε η Mirror, ο ηθοποιός είπε το ναι για μια ακόμη ταινία. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε όπως αναφέρεται, η πληθώρα ονομάτων που ακούστηκαν για τη θέση του James Bond. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Idris Elba, James Norton, Aidan Turner και Tom Hardy, κανένας από τους οποίους δεν επιβεβαίωσε πως υπήρξαν έστω και συζητήσεις για το θέμα.

Οι ταινίες Skyfall και Spectre στις οποίες ο Craig υποδύθηκε τον Βρετανό πράκτορα σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, με την πρώτη να καταγράφει 1.1 δις δολάρια στο box office παγκοσμίως και τη δεύτερη να κατατάσσεται στην τέταρτη θέση των πιο επιτυχημένων ταινιών James Bond.

Επιπλέον, οι παραγωγοί των ταινιών έχουν προσεγγίσει τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν προκειμένου να αναλάβει τη νέα ταινία. "Ίσως μια μέρα να συνεργαστούμε. Πρέπει να είσαι απαραίτητος, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω" δήλωσε ο σκηνοθέτης του "Σκοτεινού Ιππότη" για τις επαφές με τους παραγωγούς του James Bond.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση