ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μέχρι και 20 εκατομμύρια δολάρια θα είναι η αμοιβή του Harry

Όσον αφορά την κυκλοφορία του βιογραφικού του βιβλίου.

newsroom must

Μετά και την μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο παραμύθι της Meghan Markle, ‘The Bench’, παράδειγμα πήρε και ο πρίγκιπας Harry, αποφασίζοντας να εκδώσει το δικό του βιβλίο, αυτή τη φορά όμως πρόκειται για μια αυτοβιογραφία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα ο Δούκας του Sussex έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία του εδώ και έναν χρόνο, ένα project το οποίο αγόρασε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random, ο οποίος είχε εκδώσει και τα βιβλία του ζεύγους Obama.

Έτσι, η ‘Page Six’ αναφέρει ότι ο Harry, αναμένεται να λάβει την προκαταβολή, από τα 20 εκατομμύρια δολάρια που κοστολογείται , ανακοινώνοντας την περασμένη Δευτέρα πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Από την άλλη ο συγγραφέας, J.R Moehringer, που θα συνυπογράψει την αυτοβιογραφία, πρόκειται να λάβει προκαταβολή ύψους 1 εκατομμυρίου. Ενώ ο CEO Markus Dohle, είχε αναφερθεί στα ρίσκα μιας τόσο μεγάλης συμφωνίας στο παρελθόν, αναφερόμενος σε αυτήν των 65 εκατομμυρίων με τους Obama.

Όσον αφορά δε το βιβλίο του πρίγκιπα, ο CEO, αναφέρει «Όλοι στον εκδοτικό οίκο Penguin Random είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εκδώσουμε την πραγματική αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry και θα τον έχουμε μαζί με τους παγκόσμια αναγνωρισμένους ηγέτες, είδωλα και ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά και έχουμε το προνόμιο να εκδίδουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Να σημειώσουμε ότι το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει περί τα τέλη του 2022, και την βασιλική οικογένεια να θέτει τις αμφιβολίες της, για το κατά πόσο είναι σωστό να εκδοθεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση