ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

#METGALA2019: Η εκκεντρικότητα στο φόρτε της!

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Υπερβολή και θεατρικότητα σε όλο τους το... μεγαλείο με τις διασημότητες να βρίσκονται στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2019 και να δίνουν ρέστα… εκκεντρικότητας. Τα ρούχα που επέλεξαν οι καλεσμένοι του ήταν ευφάνταστα, δημιουργώντας ένα θεαματικό και ιδιαίτερο κόκκινο χαλί για το φετινό Met Gala, του οποίου το θέμα ήταν «Camp: Notes on Fashion» - που συμπίπτει με μια επερχόμενη έκθεση στο Met, εμπνευσμένη από το έργο της Σούζαν Σόνταγκ, του 1964, με τίτλο «Notes on Camp».

Σύμφωνα με το Met, η φετινή έκθεση θα εξετάσει το πώς τα στοιχεία της ειρωνείας, του χιούμορ, της παρωδίας, της σάτιρας,της τέχνης, της θεατρικότητας, του πλεονασμού, της χλιδής, της νοσταλγίας και της υπερβολής εκφράζονται στη μόδα. Και μέσα από αυτό το θέμα… αγαπημένοι σταρ έδειξαν για ακόμη μια φορά την εκκεντρική τους πλευρά.

Και εφόσον τα εισιτήρια έχουν απαγορευτική τιμή για τους… απλούς θνητούς αφού κοστίζουν περί στα 35.000 δολάρια το καθένα ξεχωριστά ενώ τα τραπέζια κοστίζουν από 200.000 έως 300.000 δολάρια ενώ θα έπρεπε να πάρουμε και την έγκριση της κυρίας Wintour για να πάρουμε θέση θα παρακαλούσαμε επίσης για μια θέση στα σκαλιά της εισόδου του μουσείου. Εκεί όπου ήταν παραταγμένοι για ώρες δεκάδες φωτογράφοι για να απαθανατίσουν τη μεγαλύτερη προσέλευση διάσημων που συναντά κανείς σε event. Η πολύωρη αναμονή τους ανταμείφθηκε φυσικά με τον καλύτερο τρόπο από τους σταρ που είχαν προσκληθεί…

Το Met Gala, η σπουδαιότερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση στο ημερολόγιο της μόδας, διοργανώνεται για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET). Το κοσμικό γεγονός ήταν έμπνευση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων και ειδικής στη μόδα Έλενορ Λάμπερτ, το 1948, για να ενθαρρύνει τις δωρεές από την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεχωρίσαμε 28 fun beauty looks από το Met Gala 2019

Τα λαμπερά ζευγάρια που βρέθηκαν στο Met Gala 2019

To red carpet του Met Gala ήταν τόσο...camp και το λατρέψαμε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση