ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Μεταγραφή για την Ελεονώρα Μελέτη

Αποχωρεί από τον Alpha.

newsroom must

Και ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει τα κανάλια ετοιμάζουν τα χαρτιά με τα μεγάλα ονόματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη.

Μετά από την τεράστια μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha στο Mega, τώρα ακούγεται πως και η Eλεονώρα Μελέτη μετακομίζει στον σχετικά νέο σταθμό με την κολλητή και κουμπάρα της να την πλαισιώνει, αφήνοντας πίσω την βραδινή ζώνη του Αlpha, καθώς το συμβόλαιο της λήγει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε για τη νέα αυτή εκπομπή είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 ''Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει την πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα το 9-11''.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο Star και είναι κουμπάρες, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νονά του γιου της Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Το όνομα της Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε ακουστεί και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο όλα δείχνουν πως η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση