ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι tailored παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Μετά τους Sussex, ποιος royal εγκαταλείπει το παλάτι

Σοκαρισμένη η Ελισάβετ

Μαρία Στυλιανού

Απανωτά τα χτυπήματα για την Βασίλισσα Ελισάβετ. Άλλο ένα βασιλικό μέλος βάζει πλώρη για τον Καναδά. Ο λόγος για την σύζυγο του μεγαλύτερου εγγονού της Βασίλισσας, Peter Phillips που χωρίζει με την γυναίκα του 12 χρόνια μετά τον γάμο τους.

Η σύζυγός του, Autumn Phillips, φαίνεται να ζήτησε από τον 42χρονο Peter διαζύγιο πράγμα που αναστάτωσε την Βασίλισσα.

Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο Πρίγκιπάς Peter – γιος της πριγκίπισσας Anne- είναι απαρηγόρητος με την διάλυση του γάμου του και της οικογένειάς του. Το ζευγάρι μετά τον γάμο του απέκτησε δύο κόρες την Savannah και την Isla.

Σύμφωνα με την the Sun η Autumn πήρε την απόφαση μετά το Megxit και την αποχώρηση του ζευγαριού για τον Καναδά. Φαίνεται ότι και η ίδια θέλει να επιστέψει στην πατρίδα της τον Καναδά.

Άλλη πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Peter δεν το περίμενε καθόλου. «Πίστευε ότι ο γάμος του ήταν πολύ ευτυχισμένος και ότι είχαν την τέλεια οικογένεια με τις δύο αξιολάτρευτες κόρες του. Τώρα είναι απλά σοκαρισμένος.» Η ίδια πηγή τόνισε ότι η Autumn είναι μία από τις αγαπημένες της Βασίλισσας και η κίνηση αυτή δείχνει ότι μάλλον το παλάτι διαλύεται σιγά-σιγά.

Μα δεν λυπάται κανείς την Βασίλισσα τέλος πάντων; Είναι και σε μια ηλικία όχι όλα τόσο απότομα σας παρακαλώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X