ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

«Mετά το Game of Thrones η οικογένειά μου λιμοκτονούσε»

Τον Khal Drogo απολαύσαμε μόνο στην πρώτη season της σειράς

newsroom must

Υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι είναι τόσο γνωστοί που κανένας δεν θα περίμενε ποτέ ότι στην καριέρα τους θα περνούσαν δύσκολα και δεν θα είχαν τα βασικά για την οικογένειά τους.

Και όμως, ο Jason Momoa είναι ένα ηθοποιός ο οποίος μπορεί να είναι πασίγνωστος για τις δουλειές του ξεκινώντας από το Game of Thrones – μια από τις μεγαλύτερες σειρές της εποχής μας- και τον ρόλο του ως Khal Drogo όμως η συνέχεια για αυτόν δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενε.

Σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι μετά το GoT πέρασε πάρα πολύ δύσκολα αφού δεν έβρισκε δουλειά για δύο ολόκληρα χρόνια. «Δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένειά μου τα βασικά», είπε. «Μετά το Game of Thrones, έμεινα για δύο χρόνια άνεργος, το οποίο είναι πολύ σκληρό όταν έχεις παιδιά» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Τον Khal Drogo απολαύσαμε μόνο στην πρώτη season της σειράς που άφησε ιστορία. Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν να επιστρέψει στην σειρά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει άνεργος.

Φυσικά ο ρόλος του ήταν τόσο εμβληματικός που στην συνέχεια βρήκε την θέση του στον κόσμο του θεάματος ενσαρκώνοντας τον Aquaman στην ομώνυμη ταινία ενώ συμμετέχει και στην σειρά της Apple TV, See.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jason Momoa  |  Aguaman  |  Khal Drogo  |  GoT  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση