ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Μετά τις υποθέσεις βιασμού ο Αντετοκούνμπο έκανε unfollow τον Κοψιάλη

Ο star του NBA είναι ένας από τους 100.000 που τον έκαναν unfollow.

newsroom must

Μετά από την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη και το ποιοι εμπλέκονται, αρκετοί ήταν αυτοί που στράφηκαν εναντίον του Θυμίζουμε ότι ο λόγος που πολλοί στράφηκαν εναντίον του  Influencer Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Η σύνδεση του Αλέξανδρου Κοψιάλη με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έγινε μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου του γνωστού επιχειρηματία που βρέθηκε ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Τότε, ο Κοψιάλης υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.

Οι κατηγορίες που δέχεται είναι ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί φιλικά του πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την υποθέση βιασμού και κλοπής ενώ στο Twitter είναι trending το hashtag #cancel_Kopsialis, με τον influencer να έχει χάσει περίπου 100 χιλιάδες followers στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ χρήστες του twitter «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον οποίο είχαν συνεργασία και ξεκίνησαν το μεγαλύτερο Giveaway που έχει γίνει στην Ελλάδα με δώρο ένα ολόκληρο σπίτι, στον τελευταίο όροφο (ρετιρέ), με θέα στην Ακρόπολη και πλήρως επιπλωμένο.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο όμως μετά τον σάλο ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον instagramer Αλέξανδρο Κοψιάλη λόγω των αναρτήσεών του για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ο star του NBA λοιπόν δεν ακολουθεί πια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram ενώ το αντίθετο ισχύει.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση