ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Μέσα από ένα της post η κολλητή της Meghan επιτίθεται στο παλάτι

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Lindsay Roth με την Meghan Markle και τα υποστηριχτικά σχόλια των φίλων της δούκισσας

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Meghan Markle να ήλπιζε πως θα απολαύσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της μακριά από την έχθρα των media... ωστόσο η απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να μιλήσουν στην Oprah Winfrey και να αποκαλύψουν τους λόγους που παραιτήθηκαν από την βασιλική ζωή - ρίχνοντας "βέλη" στο παλάτι, δεν βοήθησε καθόλου. Κάθε άλλο μάλιστα. Τα βρετανικά ΜΜΕ χρησιμοποιήσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο που ήταν στο νοσοκομείο ως μια προσπάθεια να δυσφημίσουν τους Sussexes και να τους παρουσιάσουν ως άκαρδους και αφού είδαν πως αυτό δεν λειτούργησε, έφεραν στο φως τον υποτιθέμενο εκφοβισμό. Και κάπως έτσι, η Meghan Markle βρέθηκε στο επίκεντρο και οι αιχμές προς το μέρος της δεν έχουν τελειωμό. Ωστόσο δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό. Πέρα από τον Harry έχει δίπλα της και τους φίλους της, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να την βοηθήσουν.

Ο Harry και η Meghan ήξεραν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν άσχημη τροπή, ειδικά σε ότι αφορά τη συνέντευξη στην Oprah, αλλά βλέποντας μια τόσο προφανή απόπειρα να καταστρέψει τον χαρακτήρα της Meghan ήταν αγχωτικό και ενοχλητικό», είπε ένας φίλος του ζευγαριού στο Harper’s Bazaar, ενώ μια άλλη πηγή δήλωσε: «Μισώ που θα το πω, αλλά βρείτε μου μια έγχρωμη γυναίκα σε ανώτερη θέση που δεν έχει κατηγορηθεί ότι είναι πολύ θυμωμένη, πολύ τρομακτική, ή οτιδήποτε στο χώρο εργασίας. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν εκπλήσσομαι. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι τόσο μακριά από τη γυναίκα που ξέρω».

Την ίδια στιγμή, ένας επί δέκα χρόνια φίλος της Meghan αναφέρει: «Ξέρω ότι η Meg θα ένιωθε απαίσια αν ήξερε ότι κάποιος ένιωθε έτσι να δουλεύει μαζί της, αλλά ξέρω επίσης ότι κανείς δεν την πλησίασε ποτέ για κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν θυμάμαι ποτέ να είναι τίποτα άλλο παρά ευγενική και διακριτική στους φίλους και τους συναδέλφους της».

Και ενώ αρκετοί προτίμησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, η επί 22 χρόνια φίλη της Meghan Markle, Lindsay Roth, αποφάσισε να κάνει μια σπάνια ανάρτηση και να τοποθετηθεί επί του θέματος και με αυτό τον τρόπο επιτίθεται ουσιαστικά στο παλάτι και στις προσπάθειές του να υποβαθμίσουν την Meghan. Συγκεκριμένα, η Lindsay δημοσίευσε δύο κοινές της φωτογραφίες με την Meghan Markle και μεταξύ άλλων έγραψε: "H Meghan ήταν πάντα καλόκαρδη. Η καλή θέληση κυλάει στο αίμα της. Είμαι σίγουρη γι' αυτό, επειδή την ξέρω 22 χρόνια. Έχω δει από πρώτο χέρι πώς αντιμετωπίζει τους φίλους της, τις οικογένειές τους και τους συναδέλφους της".

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η Lindsay Roth έρχονται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Roth (@lindsayjillroth)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση