ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Melinda Gates: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το «απίστευτα επώδυνο» διαζύγιο από τον Bill Gates

Αποκαλύπτει ότι όταν δούλευε δίπλα στον Bill Gates εν μέσω του διαζυγίου τους, ήταν επώδυνο με «αμέτρητους τρόπους».

Μαρία Σάββα

Η 58χρονη, Melinda Gates, η οποία χώρισε επίσημα με τον Bill Gates τον Αύγουστο του 2021, έκανε πολλές αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους μετά από 27 χρόνια γάμου, σημειώνοντας ότι ο χρόνος έπαιξε έναν μεγάλο παράγοντα στην δικιά της εμπειρία.

«Το περίεργο με τον COVID είναι ότι μου έδωσε το απόρρητο για να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω», μοιράστηκε σε συνέντευξή της στο Fortune στις 3 Οκτωβρίου. «Είναι απίστευτα οδυνηρό, με αμέτρητους τρόπους, αλλά είχα την ιδιωτικότητα να το ξεπεράσω».

Εκτός από σύζυγοί, ο Bill και η Melinda Gates ήταν και συνεργάτες στο ομώνυμο ίδρυμά τους, το οποίο ξεκίνησε το 2000. Για τη Melinda, η συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο πλευρό του Bill εν μέσω του χωρισμού τους δεν ήταν εύκολη.

Η ίδια ανέφερε ότι, «Συνέχισα να δουλεύω με το άτομο από το οποίο απομακρυνόμουν και έπρεπε να εμφανίζομαι και να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου κάθε μέρα», είπε στο ρεπορτάζ. «Έτσι, παρόλο που μπορεί να έκλαιγα στις 9 το πρωί, στις 10 έπρεπε να ήμουν σε μια τηλεδιάσκεψη με το άτομο που αποφεύγω, έπρεπε να εμφανίζομαι και να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Melina Gates  |  Bill Gates  |  lifestyle  |  gossip  |  ΗΠΑ  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση