ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Meghan Markle - Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Φόρεσαν την ίδια φούστα

Όπως θα γνωρίζετε, οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν για τις στυλιστικές τους εμφανίσεις το βασιλικό πρωτόκολλο. Και παρόλο που έχουμε δει αρκετές φορές την Meghan Markle να το αγνοεί και να επαναστατεί με τον δικό της τρόπο, μπορούμε να πούμε πως στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει ακολουθήσει πιστά τις τάσεις των royal looks. 

'Ετσι λοιπόν η Meghan ως new entry στην βασιλική οικογένεια προσπαθεί να υιοθετήσει το κατάλληλο στυλ, προσαρμόζοντάς το με το δικό της ανάλογα με τις συνθήκες. 

Από την άλλη, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μεγάλωσε γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να φοράει και τι όχι στα events της βασιλικής οικογένειας. 

Οι δύο γυναίκες μπορεί να διαφέρουν αρκετά όσον αφορά την προσωπικότητά τους, όμως το κοινό τους γούστο φάνηκε στις τελευταίες τους εμφανίσεις όπου επέλεξαν να φορέσουν την ίδια φούστα. Πρόκειται για την μαύρη πλισέ φούστα της σχεδιάστριας Misha Nonoo, την οποία η Meghan φόρεσε στην πρώτη της επίσημη ομιλία ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Kensington για την παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής Together: Our Community Cookbook. Από την άλλη, η πριγκίπισσα Βεατρίκη εμφανίστηκε με την ίδια φούστα στην  εκδήλωση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Big Change.

Οι δύο γυναίκες συνδύασαν την φούστα με σχεδόν παρόμοιο τρόπο, επιλέγοντας μαύρο τοπ, με την Meghan να επιλέγει ένα μπλε παλτό και την πριγκίπισσα Βεατρίκη ένα παλτό σε γήινους χρωματισμούς.

Δείτε τα δύο looks:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X