ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Έτσι θα περάσουν τη μέρα των ερωτευμένων

Θα περάσουν αλλιότικα φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ριάνα Στυλιανού

Από την πρώτη ημέρα του μήνα, άρχισαν οι συζητήσεις γύρω από την ημέρα των ερωτευμένων, ανταλλάζοντας διάφορες ιδέες μεταξύ μας εδώ στο γραφείο αλλά και στα group chats με τις κολλητές. Επίσης, πολλά είναι τα brands που λάνσαραν προϊόντα σε αυτή τη θεματική, και γενικότερα… love is in the air!

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι κάτι που απασχολεί και τα διάσημα ζευγάρια, ανάμεσα σε αυτούς η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν θα περάσει αυτή τη μέρα στο Montecito της Καλιφόρνια.

Πιο συγκεκριμένα ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα παρευρεθούν στην εκδήλωση One Year to Go των Invictus Games αργότερα αυτό το μήνα στον Καναδά. 

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα συμμετάσχουν στα μέλη του Χειμερινού Προπονητικού Στρατοπέδου των Συμμετεχόντων Εθνών στο Βανκούβερ και το Γουίστλερ. Οι αγώνες παρέχουν την ευκαιρία στα μέλη της Διεθνούς Κοινότητας Invictus, συμπεριλαμβανομένων των διευθυντών των ομάδων, των προπονητών και των αγωνιζομένων να βιώσουν τα χειμερινά προσαρμοστικά αθλήματα ενόψει των Αγώνων του επόμενου έτους. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα συνδυάσουν την κοινωνική τους υποχρέωση με μερικά διαλείμματα προσωπικού χρόνου σε μία χώρα που αγαπούν πολύ, τον Καναδά. Οι φετινοί αγώνες θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 16 του μήνα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση