ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Meghan Markle: Οι στιγμές που ήθελε να βάλει τέρμα στην ζωή της

«Αν δεν το έβγαζα από μέσα μου, θα το έκανα πράξη»

Μαρία Σάββα

Μετά το podcast που ξεκίνησε με επιτυχία η Meghan Markle, το πρώην βασιλικό ζεύγος αποφάσησε να μοιραστεί λίγες παραπάνω προσωπικές του στιγμές με τους θαυμαστές του, κάνοντας ένα ντοκιμντέρ στο Netflix του οποίου το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και το δεύτερο στις 15 Δεκεμβρίου.

Μέσα από το επίσημο τρέιλερ που είδαμε πριν μερικές μέρες, ακούσαμε τον Harry να λέει πολλά πράγματα που πιθανό να παραπέμπουν στην Βασιλική οικογένεια και την σχέση που είχε το ζευγάρι μαζί τους, με ένα από αυτά να ήταν η φράση, «πρόκειται για ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι», προσθέτοντας πως η ιστορία με την μητέρα του, ίσως επαναληφθεί.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που θα καλυφθούν στο ντοκιμαντέρ, είναι και το θέμα των τάσεων της να τερματήσει την ζωή της, για τις οποίες μίλησε για πρώτη φορά στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, τον Μάρτιο του 2021.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να αποκαλύψει το πρόβλημα αυτό, είπε: «Δεν θέλω κανένας να νιώθει μόνος. Όταν έχεις φτάσει σε ένα τόσο σκοτεινό σημείο, είναι δύσκολο να βρεις τον δρόμο για να βγεις από όλο αυτό».

Προσθέτοντας: «Ντρεπόμουν πολύ τότε να μιλήσω γι’ αυτό, ντρεπόμουν ακόμη και να το αποκαλύψω στον Harry, γιατί γνωρίζω ποσό έχει υποφέρει και ο ίδιος από απώλειες, αλλά ήξερα ότι αν δεν το έβγαζα από μέσα μου, θα το έκανα πράξη. Ένιωθα πως απλά δεν θέλω να ζω άλλο».

«Αλλά όταν τελικά βλέπεις πως κάποιος με μια τέτοια εμπειρία κατάφερε να την ξεπεράσει “και να περάσει στην απέναντι μεριά” και πως τελικά είναι ένα πραγματικό παράδειγμα πως το αίσιο τέλος υπάρχει, αυτές είναι οι στιγμές που έχει ανάγκη να δει ο κόσμος. Γι' αυτό και πήρα την απόφαση να μιλήσω. Αν η δίκη μου εμπειρία μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο να νιώσει πως υπάρχει ελπίδα, τότε άξιζε (η αποκάλυψη μου και ό,τι αυτό συνεπάγεται)», τόνισε στο τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  news  |  Royals  |  gossip  |  showbiz  |  news  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση