ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Markle: Λάμβανε μηνύματα μίσους όσο ήταν έγκυος

Το διαδικτυακό μίσος που έζησε όταν ήταν έγκυος

Μαρία Σάββα

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, είπε στο συνέδριο SXSW στο Ώστιν του Τέξας ότι βίωσε τη χειρότερη κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν περίμενε τα δύο παιδιά της με τον πρίγκιπα Harry, τον Archie και την Lilibet, αλλά και όταν τα παιδιά της ήταν βρέφη.

Σε μια ερώτηση προς τη Meghan κατά τη διάρκεια της συζήτησης «Σπάζοντας τα εμπόδια, διαμορφώνοντας αφηγήσεις: Πώς οι γυναίκες οδηγούν στην οθόνη και έξω από την οθόνη», ο συντονιστής Έριν Χέινς ρώτησε: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πραγματικά το μέρος για τις γυναίκες και τα κορίτσια.Υπόκεινται σε έλεγχο, αντικειμενοποίηση, εκφοβισμό, και δυστυχώς ξέρω ότι αυτό είναι κάτι με το οποίο είστε πολύ εξοικειωμένοι. Πώς καταφέρατε να διαχειριστείτε τη φαινομενικά ατελείωτη τοξικότητα που σας έρχεται;»

Η Δούκισσα του Σάσεξ πήρε μια στιγμή για να συγκεντρώσει τις σκέψεις της και άρχισε: «Ναι, τα social media είναι ένα περιβάλλον που νομίζω ότι έχει πολλά από αυτά. Ξέρεις νομίζω, είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς μπορώ να το σκεφτώ, κρατάω αποστάσεις από αυτό αυτή τη στιγμή μόνο για τη δική μου ευημερία, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του εκφοβισμού και της κακοποίησης που βίωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ήταν όταν Ήμουν έγκυος στον Archie και τη Lily και με ένα νεογέννητο με τον καθένα από αυτούς».

«Απλώς σκέφτεσαι το γιατί οι άνθρωποι θα ήταν τόσο μισητοί. Δεν είναι κολακευτικό, είναι σκληρό. Και γιατί θα το κάνατε αυτό, σίγουρα, όταν είστε έγκυος, με ένα νεογέννητο, που όλοι ξέρουμε ως μαμάδες, είναι μια τόσο τρυφερή και ιερή στιγμή», είπε.

«Νομίζω ότι ξέρεις, μπορείς είτε να υποκύψεις σε αυτό, σχεδόν να υποκύψεις στο πόσο οδυνηρό είναι αυτό, και ίσως από κάποιες απόψεις, επειδή ήμουν έγκυος, αυτό το ένστικτο του θηλαστικού μόλις μπήκε μέσα, κάνεις ό,τι μπορείς για να προστατέψεις το παιδί σου και τον εαυτό σου», συνέχισε.

Η Meghan στην συνέχεια είπε ότι πρέπει να γίνει πολλή δουλειά για να κρατηθούν οι άνθρωποι ασφαλείς στο διαδίκτυο, αλλά βρίσκει «ανησυχητικό» το πόσο «μεγάλο μέρος του μίσους είναι οι γυναίκες που το εκτοξεύουν εντελώς σε άλλες γυναίκες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  Bullying  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  must know  |  royals

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση