ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Απειλούν τους παπαράτσι

''Εδώ είναι Αμερική, υπάρχουν ελευθερίες και δεν έχουμε βασιλιάδες'', δήλωσε το πρακτορείο Backgrid.

Μαρία Καραμάνου

Η Νέα Υόρκη έχει εξελιχθεί σε σκηνικό ενός θρίλερ, με το κυνηγητό του πρίγκιπα Harry και της Meghan  Markle να κατακλύζει τα μέσα ενημέρωσης και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Σύμφωνα με διαρροές από φίλους τους στην ιστοσελίδα TMZ, οι Sussex Royals καταγγέλλουν ότι μετά την τιμητική εκδήλωση για τη Meghan στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη Τρίτη, ορδές παπαράτσι καταδίωξαν το αυτοκίνητό τους στους δρόμους της πόλης για διάστημα δύο ωρών. Αυτή η ανεξέλεγκτη καταδίωξη προκάλεσε μαζικές κυκλοφοριακές συμφορήσεις και επικίνδυνες καταστάσεις, καθώς η ζωή και η ασφάλεια όσων βρίσκονταν στο δρόμο ήταν σε κίνδυνο.

Όπως αναμενόταν, τα βρετανικά ταμπλόιντ, όπως το Daily Mail και το Sun, προσπάθησαν να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να αμφισβητήσουν τους ισχυρισμούς των Sussex Royals. Την ίδια στιγμή, η Daily Mirror, μετά τις προηγούμενες ανακοινώσεις ζητώντας συγγνώμη από το ζευγάρι για παράνομες δραστηριότητες παρακολούθησης στο παρελθόν, επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Ουσιαστικά, οι εφημερίδες Daily Mail και Sun προσπάθησαν να αναδείξουν όσους περισσότερους αυτόπτες μάρτυρες μπορούσαν, με σκοπό να αμφισβητήσουν την αλήθεια που παρουσιάζουν οι Meghan και ο πρίγκιπας Harry. Από την άλλη πλευρά, η Daily Mirror, μετά την αναγνώριση των παραβιάσεων που διαπράχθηκαν στο παρελθόν, επέλεξε να μην επικεντρωθεί στη δημοσίευση αμφισβητούμενων πληροφοριών.

Το συμβάν κατέληξε να κυριαρχεί σε όλα τα πρωινάδικα της Μεγάλης Βρετανίας, με διάφορες πτυχές να αναδεικνύονται. Τίθεται το ερώτημα εάν η Meghan και ο Harry πραγματικά ήταν σε κίνδυνο, αν είναι υπερβολικά δραματικοί ή αν έχουν ξεχάσει τι υπέστη η πριγκίπισσα Diana. Επίσης, διατυπώθηκε η άποψη ότι ο Harry και η Meghan ζητούν συνεχώς προσοχή, ενώ η Meghan κατηγορείται για τις επιπτώσεις όλου αυτού. Τέλος, ακούγονται αντιπαραθέσεις μεταξύ της Meghan και της Kate.

Από την πλευρά τους, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στο φωτογραφικό πρακτορείο "backgrid". Ισχυρίζονται ότι οι επιθετικοί παπαράτσι που ακολούθησαν το ζευγάρι το βράδυ της Τρίτης ανήκουν σε αυτό το πρακτορείο. Ζητούν από το "backgrid" να τους παραχωρήσει όλο το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο για να αποδείξουν τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Harry και της Meghan απέστειλαν μια εξώδικη επιστολή στο φωτογραφικό πρακτορείο Backgrid, υποστηρίζοντας ότι χρειάζονται το υλικό του πρακτορείου από το "κυνηγητό" για να ενισχύσουν τη δική τους ασφάλεια. Μέσω της επιστολής, ζητήθηκε από το Backgrid να παράσχει αμέσως αντίγραφα όλων των φωτογραφιών, βίντεο και/ή ταινιών που τραβήχτηκαν από ανεξάρτητους φωτογράφους μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από την εκδήλωσή τους και τις επόμενες ώρες. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκεται η έκδοση του υλικού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη για τις διεκδικήσεις τους σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Ο δικηγόρος του Backgrid απέρριψε το αίτημα του ζευγαριού και συνέταξε μια επιστολή με ειρωνικό τόνο, αναφέροντας ότι στην Αμερική, όπως γνωρίζουν, η ιδιοκτησία ανήκει στον ιδιοκτήτη της και οι τρίτοι δεν μπορούν απλά να απαιτούν την παραχώρησή της, όπως ίσως μπορούν οι βασιλιάδες. Επιπλέον, υποδείκνυε ότι οι αγγλικοί κανόνες του βασιλικού προνομίου που απαιτούν από τους πολίτες να παραδίδουν την περιουσία τους στο Στέμμα έχουν απορριφθεί από την Αμερική εδώ και πολύ καιρό. Τέλος, τόνισε ότι το φωτογραφικό πρακτορείο στέκεται στο πλευρό των ιδρυτών του, υπονοώντας έτσι ότι δεν συμφωνεί με την απαίτηση του ζευγαριού.

Σε μια επίσημη ανακοίνωσή της, η Backgrid δήλωσε ότι είχε τέσσερις φωτογράφους στην περιοχή, τρεις σε αυτοκίνητα και έναν σε ποδήλατο. Τονίζοντας ότι ο σκοπός τους ήταν απλά να καταγράψουν εικόνες και ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να προκαλέσουν ενόχληση ή ζημιά, εξήγησαν ότι το μόνο εργαλείο που χρησιμοποίησαν ήταν οι φωτογραφικές τους μηχανές.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση