ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Μeghan Markle: Η βασίλισσα Ελισάβετ της απαγόρευσε να φοράει βασιλικά κοσμήματα

Κοσμήματα τεράστιας ιστορικής αξίας.

newsroom must

Η Meghan Markle είχε φορέσει στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry την art deco τιάρα της βασίλισσας Mary από τη βασιλική συλλογή κοσμημάτων. Τότε είχε διαφωνήσει με τη βασίλισσα Ελισάβετ για την επιλογή της τιάρας, αφού αρχικά ήθελε να φορέσει την τιάρα που τελικά φόρεσε η πριγκίπισσα Ευγενία στον γάμο της.

Εκείνη η αρχική διαφωνία για τα κοσμήματα μπορεί τότε να φαινόταν σαν μια απλή παραξενιάς, αλλά μάλλον προμήνυε την μεγάλη απόσταση στις αντιλήψεις που θα αποκαλυπτόταν ότι υπήρχε ανάμεσα στην Meghan και τη βασιλική οικογένεια, όπως έγιναν και ευρέως γνωστές μετά την εξομολόγηση της ίδιας στην Oprah.

Μετά την απόφαση των Sussex λοιπόν, να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική η απόσταση αυτή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Παλάτι αποφάσισε να απαγορεύσει στη Meghan –που διατηρεί τον τίτλο της δούκισσας του Sussex- να παίρνει τα κοσμήματα της βασιλικής συλλογής.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για αυτή την απαγόρευση, ενώ και ο πρίγκιπας William συμφώνησε, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun. Η βασιλική συλλογή, στην οποία η Meghan δεν θα έχει πρόσβαση, περιλαμβάνει εκατοντάδες κοσμήματα ιστορικής και όχι μόνο αξίας, όπως διαμαντένια περιδέραια, καρφίτσες και τιάρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση