ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Meghan Markle: ''H Kate Middleton με έκανε να κλάψω λίγο πριν τον γάμο, Με πλήγωσε πολύ''

Όσα δήλωσε η Meghan Markle για την Kate Middleton.

newsroom must

Στην πολυαναμενόμενη συνέντευξή εφ' όλης της ύλης των Sussexes, η Meghan Markle δεν δίστασε να "κατηγορήσει" ανοιχτά τη βασιλική οικογένεια για την ανησυχία τους για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του γιου της αλλά και για το ότι την ώθησε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Η Meghan ανέφερε σημείωσε ότι είχαν αρνηθεί τον τίτλο του πρίγκιπα για τον γιο της Archie, επειδή υπήρχαν ανησυχίες εντός της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας "σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν θα γεννιόταν".

Τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, η Meghan περιέγραψε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία όμως δεν κατονόμασε, ως βάναυσα, ανειλικρινή και ένοχα για ρατσιστικά σχόλια.

Περιέγραψε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ως βάναυσα, ανειλικρινή και ένοχα για ρατσιστικά σχόλια

Επίσης κατηγόρησε την Kate Middleton, τη σύζυγο του πρίγκιπα William ότι την έκανε να κλάψει λίγο πριν από τον γάμο της.

"Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Kate ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό", είπε η στην Όπρα.

Σημειώνεται πως η βασιλική οικογένεια δέχθηκε ανοιχτά κριτική, όμως ο Harry και η Meghan δεν επιτέθηκαν ευθέως στην βασίλισσα Ελισάβετ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση