ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Meghan Markle: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω»

«Με ρωτούσαν πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του Archie».

newsroom must

Ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγος του Meghan Markle στην πολύκροτη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah, μεταξύ άλλων περιέγραψαν τη ζωή τους στο παλάτι του Buckingham Palace, τα βασιλικά τους καθήκοντα και τη σχέση τους με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σοκαρισμένη η δούκισσα του Sussex μίλησε για την αντίδραση του παλατιού σχετικά με την άφιξη του γιου της Archie. Όπως αποκάλυψε, στον φόβο τους μήπως γεννηθεί με σκούρο χρώμα, το παλάτι αποφάσισε ότι δεν θα του δώσουν πριγκιπικό τίτλο, αλλά ούτε και κρατική ασφάλεια.

Συγκεκριμένα είπε: «Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, όπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί».

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε η δούκισσα του Sussex να αποκαλύψει ποιο μέλος από τη βασιλική οικογένεια έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, δεν το αποκάλυψε.

 «Ήμασταν παγιδευμένοι και οι δύο» αποκάλυψε ότι ήταν τόσο δυσαρεστημένη που είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. «Αισθανόμουν ντροπή να το πω εκείνη τη στιγμή και ντροπή να το παραδεχθώ στον Harry, ειδικά επειδή ξέρω πόση απώλεια έχει υποστεί, αλλά παράλληλα ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια», είπε χαρακτηριστικά η Meghan Markle.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση