ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Meghan και Harry: Σε άγνοια για την υγεία της Kate

«Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης», δήλωσε πηγή.

Μαρία Καραμάνου

Η έλλειψη επικοινωνίας ή πληροφόρησης ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορεί να δημιουργήσει αμφισβήτηση και αμηχανία στο κοινό. Η δήλωση που έκανε πρόσωπο του περιβάλλοντος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αναδεικνύει μια πιθανή αδυναμία επικοινωνίας ή αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, παρά την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση για την απόσχιση του ζεύγους Sussex.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι, «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω στην Αγγλία, αλλά δεν έχουν ενημερωθεί για καμία λεπτομέρεια σχετικά με την Kate. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη» 

Αυτή η ανεπάρκεια επικοινωνίας μπορεί να υπογραμμίσει τις ενδεχόμενες εντάσεις ή αποστάσεις που υπάρχουν εντός της βασιλικής οικογένειας, παρά τις προσπάθειες για διατήρηση της ειρήνης και της ενότητας στο δημόσιο μέτωπο. Ωστόσο, αυτές οι εξελίξεις είναι μέρος της δυναμικής μιας οικογενειακής μονάδας που εξακολουθεί να παρακολουθείται και να σχολιάζεται με ενδιαφέρον από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, η σύντομη επίσκεψή του στην πατρίδα του δεν συμπεριλάμβανε συνάντηση με τον αδελφό του, πρίγκιπα William, ή την κουνιάδα του, πριγκίπισσα Kate, παρά το γεγονός ότι εκείνη βρισκόταν στα πρώτα στάδια ανάρρωσής της. Μια βασιλική πηγή δήλωσε τότε ότι δεν υπήρχαν σχέδια για να συναντηθούν τα αδέλφια.

Η απόφαση του πρίγκιπα Harry να μην συναντηθεί με τον αδελφό του και την κουνιάδα του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να προκαλέσει σχόλια και ερωτήσεις από το κοινό. Αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την υπάρχουσα απόσταση ή έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρά τις κοινές οικογενειακές ανησυχίες και προβληματισμούς.

Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον του παλατιού αποκάλυψε, «Θα ήταν η φυσιολογική ροή των πραγμάτων να πας να δεις την κουνιάδα σου που έχει κάνει μια σοβαρή εγχείρηση και επίσης να δεις την ανιψιά και τα ανίψια σου. Αλλά, τελικά, δεν είναι. Είναι απλά θλιβερό». 

Η εμπιστοσύνη αποτελεί σημαντικό παράγοντα σε κάθε σχέση, ειδικά στο πλαίσιο μιας βασιλικής οικογένειας όπου οι δυναμικές είναι περίπλοκες και οι προσδοκίες υψηλές. Οι αναφορές σε αποκαλυπτικά απομνημονεύματα και ντοκιμαντέρ που αφορούν τον πρίγκιπα Harry και τη δούκισσα Meghan Markle έχουν προκαλέσει ανησυχίες και αναταράξεις στο περιβάλλον του παλατιού, ειδικά όσον αφορά το επίπεδο εμπιστοσύνης που διατηρείται μεταξύ τους.

Η υγεία και το ευεξία της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας, η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, φυσικά έχουν κεντρική σημασία για τον ίδιον και την οικογένειά του. Οποιαδήποτε περιπέτεια υγείας ή δυσάρεστο περιστατικό μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και ανησυχία σε οποιοδήποτε συγγενή. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη είναι επίσης σημαντική για τη υπάρξει κάποια σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της δούκισσας Meghan με το Παλάτι.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση