ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Meghan - Ηarry: Το αστρονομικό ποσό που έχουν δώσει ως ενοίκιο στους royals

Παρά την παραίτηση από τα στρατιωτικά τους καθήκοντα.

newsroom must

Μπορεί ο  πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μπορεί να έχουν μετακομίσει στη Καλιφόρνια της Αμερικής, όμως οι υποχρεώσεις τους στη Μεγάλη Βρετανία δεν τέλειωσαν μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά που είδε το φως της δημοσιότητας, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν αναλάβει τα έξοδα του Frogmore Cottage, όπου έμεναν όταν παντρεύτηκαν, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022.

Το ζευγάρι έχει πληρώσει 3,3 εκατομμύρια δολάρια για το ενοίκιο του σπιτιού μέχρι το 2022 στη βασιλική οικογένεια, ενώ μέρος του ποσού καλύπτει και τα έξοδα ανακαίνισης της κατοικίας.

"Η πληρωμή καλύπτει όλες τις υποχρεώσεις τους" είπε ο υπεύθυνος για τα οικονομικά του Παλατιού στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι "ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν κάνει μια σημαντική συνεισφορά που καλύπτει τα έξοδα του Frogmore Cottage. Πρέπει να θυμηθείτε ότι αυτή η πληρωμή έγινε την χρονιά που τα συμπληρωματικά μας έσοδα είχαν μειωθεί δραματικά" είπε αναφερόμενος στη μείωση κατά 53% των εσόδων από τον τουρισμό που σταμάτησε λόγω πανδημίας.

Μετά την αποχώρηση του ζευγαριού, το Frogmore Cottage δόθηκε στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, ενώ ο πρίγκιπας Harry φιλοξενήθηκε εκεί όταν ταξίδεψε στο Λονδίνο για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου ενώ αναμένεται να μείνει εκεί και όταν ταξιδέψει στην Αγγλία για την εκδήλωση προς τιμή της πριγκίπισσας Diana.

Όταν ο Harry παραιτήθηκε από ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, σταμάτησε να δέχεται χρήματα και από το ταμείο του πατέρα του, πρίγκπα Καρόλου. Πλέον τα χρήματα από το δουκάτο της Κορνουάλης πηγαίνουν αποκλειστικά στα έξοδα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που έχουν πολλές δημόσιες υποχρεώσεις, όπως το ταξίδι με τρένο που πραγματοποίησαν για να συναντήσουν ανθρώπους που βοήθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το οποίο κόστισε 67 χιλιάδες δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
meghan  |  harry  |  royals  |  παλάτι  |  ποσό  |  ενοίκιο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση