ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Meghan - Ηarry: Δεν θα παρευρεθούν στην τελετή για το άγαλμα της Diana

Και πάλι στο επίκεντρο οι Sussex.

newsroom must

Ακόμα πιο τεταμένες θα γίνουν οι σχέσεις του Παλατιού και του βασιλικού ζεύγους Harry και Meghan Markle, μετά  την απόφαση των δύο να μην παρευρεθούν στη μεγάλη δεξίωση στο Λονδίνο, προς τιμήν των χορηγών για το άγαλμα της πριγκίπισσας Diana.

Στις 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που θα τιμήσει τη μνήμη, το έργο και τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, όμως ο Harry δεν θα συνοδεύσει αυτή τη φορά τον αδελφό του.

Στην ιδιωτική εκδήλωση που θα γίνει στο Kensington Palace για τους χορηγούς του αγάλματος της Diana θα παραστεί ο πρίγκιπας William αλλά και ο Elton John, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα θα λείπει τόσο ο Harry όσο και η Meghan Markle.

Στην ανακοίνωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος είχαν αναφέρει πως "κάθε μέρα, ευχόμαστε να μπορούσε να ήταν μαζί μας και η ελπίδα μας είναι αυτό το άγαλμα να μπορεί να θεωρείται ως ένα σύμβολο της ζωής και της κληρονομιάς της. Σήμερα, όπου θα ήταν τα 60ά γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη της, τη δύναμη και τον χαρακτήρα - τις αρετές που την έκαναν μια δύναμη καλού στον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο. Ευχαριστούμε τους Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες τους για την καταπληκτική δουλειά, τους φίλους και τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, και σε όλους στον κόσμο που κρατούν την ανάμνηση της μητέρας μας ζωντανή".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
sussex  |  diana  |  meghan  |  harry  |  άγαλμα  |  αγγλία

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση