ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Meghan - Harry: Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια;

Λέτε φέτος να γίνει η ανατροπή;

newsroom must

Μπορεί σήμερα οι σχέσεις των Sussexes με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να είναι αρκετά περίεργες και κατά πολλούς οι royals να μην θέλουν να δουν ποτέ ξανά μπροστά τους τον Harry και την Meghan -μετά τις δηλώσεις τους στην Oprah- ωστόσο το αίμα νερό δεν γίνεται.

Λίγο μετά από την γνωστοποίηση της διανυχτέρευσης της βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο και έπειτα από τις απανωτές δημοσιεύσεις που την θέλουν να μην είναι καλά στην υγεία της, ο εγγονός της Harry φαίνεται αρεκτά ανήσυχος. Για τον λόγο αυτό, εκείνος και η σύζυγός του φαίνεται να επιθυμούν να ταξιδέψουν τα Χριστούγεννα στην Βρετανία προκειμένου να βρεθούν κοντά στην βασίλισσα.

Παρά όμως την επιθυμία τους να βρεθούν στην Αγγλία για τις γιορτές, η πρόσκληση γι' αυτούς δεν είναι δεδομένη. Όπως είχε γίνει γνωστό, οι σύμβουλοι της βασίλισσας Ελισάβετ δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική απόφαση για το αν θα προσκαλέσουν τους δύο τους μετά από όσα έχουν συμβεί.

"Η βασίλισσα θα χαιρόταν πολύ γιατί λατρεύει τον Harry και επίσης αγαπάς ένα παιδί ακόμα κι αν διαφωνείς σε ό,τι κι αν κάνει [...] Πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, αν πράγματι έρθουν γιατί το συναίσθημα είναι πως δεν μπορείς να τους εμπιστευθείς και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτό για το επόμενο ντοκιμαντέρ τους ή το νέο βιβλίο του Harry" δήλωσε χαρακτηριστικά η βασιλική βιογράφος αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μιας συνάντησης των Sussexes με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση