ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Μεγάλες οι απώλειες για το σόου της Ellen DeGeneres

Δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά η εκπομπή της Ellen φέτος

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θα θυμάστε κι εσείς πως φέτος κατά τους μήνες που βρισκόμασταν σε καραντίνα άρχισαν να διαρρέουν όλο και περισσότερα δημοσιεύματα, που αφορούσαν την κακή συμπεριφορά της Ellen DeGeneres προς τους καλεσμένους της, όταν αυτοί δεν ήταν μεγάλα ονόματα της showbiz. Από τις πρώτες αποκαλύψεις ήταν κι αυτή της γνωστής beauty vlogger Nikkie de Jager (η γνωστή NikkieTutorials), που μετά την γκεστ εμφάνισή της στο The Ellen Show δεν είχε να πει τα καλύτερα. 

«Επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της εκπομπής και της Ellen DeGeneres, και το λέω υπέρ αυτής της εκπομπής. [...] «Είναι ωραίο να λες “γεια” πριν από την εκπομπή. Αυτή δεν το έκανε» είπε η beauty vlogger και τελικά συμφώνησε με τον παρουσιαστή όταν την ρώτησε αν ήταν απόμακρη και ψυχρή. 

Μετά απ' αυτό βγήκαν μπροστά άλλοι, διάσημη και μη, πρώην εργαζόμενοι στο σόου ή άνθρωποι που εργάστηκαν με κάποιο τρόπο με την DeGeneres για να συμφωνήσουν με την Nikkie, μιλώντας για τις δικές τους εμπειρίες. Γενικά φέτος η εικόνα της Ellen DeGeneres χάλασε και αυτό φαίνεται πως έχει αντίκτυπο και στην εκπομπή. 

Πέραν του ότι αυτό τον καιρό τα γυρίσματα έχουν σταματήσει μιας και η παρουσιάστρια διαγνώστηκε με κορωνοϊό, το BuzzFeed News (η ιστοσελίδα που τον περασμένο Ιούνιο ανέβασε το δημοσίευμα που μιλούσε για ''τοξικό περιβάλλον εργασίας'' στο στούντιο της εκπομπής) επανήλθε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, λοιπόν, το σόου χάνει συνεχώς χορηγούς και δύσκολα πλέον μπορεί να κλείσει καλεσμένους. 

Πέρσι τον Νοέμβριο, ο λογαριασμός του σόου στο Instagram είχε 12 διαφορετικές πληρωμένες αναρτήσεις από οκτώ διαφορετικά brands. Φέτος εχουν σχεδόν τα μισά. Ο Δεκέμβριος είναι, συνήθως, μεγάλος μήνας για την Ellen και την εκπομπή αφού φιλοξενεί το ''12 Days of Giveaways''. Φέτος ο κορωνοϊός φαίνεται πως περιόρισε αρκετά τις επιλογές τους. 

''Μια τυπική χρονιά, το '12 Days of Giveaways' είναι μεγάλη υπόθεση. Όλοι θέλουν να έρθουν στο πλατό, όλοι θέλουν τα δώρα. Έτσι κι εμείς βρίσκουμε όλους αυτούς τους τρελούς χορηγούς και ο κόσμος το λατρεύει. Φέτος είναι πιο περιορισμένο, δεν έχουμε χορηγούς'' αναφέρει εργαζόμενος της εκπομπής. 

Επιπλέον, είναι δύσκολο να βρουν καλεσμένους. Μιλώντας στο BuzzFeed News, εκπροσώποι καλλιτεχνών αποκαλύπτουν πως είναι διστακτικοί να δώσουν πελάτες τους για συνέντευξη. ''Δεν θα έβαζα κανέναν στην εκπομπή της τώρα, που θα μπορούσε να δημιουργήσει οποιαδήποτε αρνητικά πρωτοσέλιδα. Πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός με τους πελάτες σου και την εικόνα τους, δεν θέλεις να τους βάλεις κάπου, όπου θα μπορούσε να προκαλέσει οτιδήποτε αρνητικό. Δεν δίνουμε κανέναν στην Ellen''. 

Ένας άλλος εκπρόσωπος ταλέντων αποκαλύπτει πως ο λόγος που δεν δίνουν μεγάλα ονόματα είναι η μεγάλη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με την Nielsen, τα νούμερα τηλεθέασης είχαν πτώση 37% φέτος, σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. 

Προς το παρόν, η εκπομπή και η DeGeneres αναμένονται να επιστρέψουν τον Ιανουάριο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση