ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

''Με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου κανένας δεν μπορεί να διαφωνήσει''

Δείτε το βίντεο

Η Τζώρτζια Παναγή την Τρίτη 30 Νοεμβρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στην συνεργασία της στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Μιλώντας για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, δήλωσε: "Είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ήταν η πιο εύκολη συνεργασία μου. Δεν ήταν ρόδινα τα πράγματα, υπήρχαν στιγμές που ζορίστηκα. Εγώ ε΄χω μια τηλεοπτική προσωπικότητα... θα πω την αλήθεια μου, την άποψή μου- που μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει και θα διαφωνήσουμε - αυτό είναι ok. Στην συγκεκριμένη όμως συνεργασία δεν μπορούσες να διαφωνήσεις μαζί της, έβγαινε η διαφωνία σε κόντρα. Εδώ δεν είμαι άτομο που προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του... αλλά όλο αυτό δεν άρεσε".

Κληθείς να απαντήσει αν μετά από κάποια διαφωνία οι δύο παρουσιάστριες έχουν συζητήσει, η Τζώρτζια υποστήριξε: "Έτυχε σε μια διαφωνία να μιλήσουμε μετά - ήταν έντονη η συζήτηση... ήταν μια συνεργασία δύσκολη γιατί ο καθένας ήθελε τον χώρο του στην εκπομπή και στην συγκεκριμένη εκπομπή, ίσως δεν ήταν ξεκάθαροι οι ρόλοι".

Διαβάστε επίσης: Τζώρτζια Παναγή: «Για να πάρω τη δουλειά έπρεπε να περάσω από το κρεβάτι του..»

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έφυγε, είπε: "Δεν έφυγα γιατί ο κόσμος στην αρχή δεν ήξερε τι γινόταν από πίσω και έτσι, θα έλεγε ο κόσμος πως εγώ δεν συνεργάζομαι και αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συμβεί... Δεν μπορούσα όμως να κρυφτώ και να πάω με το ρεύμα της εκπομπής".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS