ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Με την ερωμένη του στην εξορία ο τέως βασιλιάς Juan Carlos

«Ο Juan Carlos, που ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί της»

Σε προηγούμενη ενημέρωση μας είχαμε αναφέρει ότι ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos «αυτοεξορίστηκε» στην Δομινικανή Δημοκρατία μόνος του χωρίς της σύζυγό του Σοφία.

Τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail o Juan Carlos φαίνεται να βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι μαζί με την επι 40 χρόνια ερωμένη του. Το ισπανικό περιοδικό Lecturas ανέφερε ότι δεν είναι μόνος «Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία 40 χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί. Έχουν ζήσει μια υπέροχη ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν μαζί το μέλλον. Ο Juan Carlos, που ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί της. Της το χρωστάει, όπως και σε εμάς»

Η συγγραφέας του άρθρου Pilar Eyre αναφέρει ακόμα ότι έφυγε από την Ισπανία με τα απολύτος απαραίτητα σε μόλις 2 βαλίτσες.
Οι δύο τους διαμένουν σε μια προεδρική σουίτα η οποία κοστίζει 10.000 λίρες ανά διανυκτέρευση. Αν και το όνομά της δεν αναφέρε στο άρθρο ισπανικά μέσα κάνουν λόγο για την Marta Gaya μια σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου η οποία είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως ο έρωτας της ζωής του.

Η Pilar Eyre αναφέρει ακόμα ότι ο Juan Carlos και η Σοφία δεν έχουν κοιμηθεί μαζί από τότε που η ίδια τον έπιασε με άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι το 1976.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση