ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Με αυτόν τον τρόπο η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος διαψεύδουν τον χωρισμό τους

Η νέα κίνηση των royals του Μονακό που συζητιέται έντονα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

newsroom must

Λίγο μετά από το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Μονακό και βάση αυτού στις 13 Αυγούστου η πριγκίπισσα Charlene υποβλήθηκε σε τετράωρη επέμβαση υπό γενική αναισθησία, ολοένα και πιο πολύ ακουγόταν η φήμη πως τα πράγματα μεταξύ της πριγκίπισσας και του συζύγου της είναι πολύ άσχημα... σε σημείο που η Charlene "κατασκεύασε" μια "ψεύτικη αρρώστια" για να φύγει μακρία από τον Αλβέρτο.

Και μπορεί το βασιλικό ζευγάρι να διαψεύδει έμμεσα όσα ακούγονται, ωστόσο ο Τύπος δεν πείθεται. Βλέποντας όμως την έκταση που πήραν οι φήμες, η οικογένεια επανενώθηκε στην Αφρική και με αυτό τον τρόπο θέλησε να κλείσει τα στόματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος μαζί με τα δύο τους παιδιά, επισκέφτηκαν την πριγκίπισσα στη Νότια Αφρική όπου και παραμένει και η Charlene θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση. Ποζάροντας αγκαλιά με τον σύζυγό της και εμφανώς καταβεβλημένη από την περιπέτεια υγείας της, η "θλιμμένη πριγκίπισσα" διαψεύδει τα όσα ακούγονται και επιβεβαιώνει πως όχι μόνο η περιπέτεια υγείας της είναι αληθινή, αλλά και πως τα πράγματα με τον σύζυγό της είναι μια χαρά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση