ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Με 4 απλές κινήσεις μπορείς να πετύχεις την πιο όμορφη μίνιμαλ διακόσμηση

Ανανέωσε τον χώρο σου εύκολα και γρήγορα.

Η μίνιμαλ διακόσμηση τα τελευταία χρόνια θεωρείται ό,τι πιο hot και η αισθητική αυτή πείθει ολοένα και περισσότερους να την υιοθετήσουν. Αν ετοιμάζεστε να χτίσετε το σπίτι σας ή επιθυμείτε μια ανανέωση, τότε σας παρουσιάζουμε τέσσερις τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα όμορφο και διαχρονικό αποτέλεσμα.

1.Τα αφαιρετικά έργα τέχνης, με ή χωρίς κορνίζα: Τα αφαιρετικά σχέδια, όσο απλά και αν μοιάζουν, δίνουν νέα πνοή σε ένα χώρο και τον κάνουν να δείχνει προσεγμένος και μοντέρνος.

2.Μονοχρωμία: Αν και τα προηγούμενα χρόνια παρατηρούσαμε πολλά και έντονα χρώματα σε ένα χώρο, το τελευταίο διάστημα προωθείται η μονοχρωμία - και διαπιστώνοντας πως προσφέρει γαλήνη και κάνει ένα χώρο να μοιάζει ιδιαίτερα chic- είμαστε βέβαιοι πως η τάση δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. 3. Μεγάλα βάζα και αποξηραμένα λουλούδια: Αν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, θα διαπιστώσουμε πως στα σπίτια κυριαρχούσαν τα βάζα με ποικιλία ψεύτικων λουλουδιών. Κόντρα σε αυτή την τάση, συναντούμε τώρα αποξηραμένα λουλούδια και η αλήθεια είναι, πως αυτή η αισθητική είναι αρκετά πιο ωραία.

4. Κομψή οργάνωση χώρου: Αν και παλιά οι άνθρωποι απέφευγαν να έχουν στο σπίτι τους αποθηκευτικούς χώρους, σήμερα εμφανίστηκαν αρκετά κομψά και πρακτικά έπιπλα για οργάνωση χώρου και όπως φαίνεται, η τάση αυτή θα μείνει για πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση