ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Matt Perry: Ποιος του έδωσε την κεταμίνη

Τα «φιλαράκια» βοηθούν την αστυνομία να βρουν το άτομο

Μαρία Σάββα

Ο θάνατος του Matthew Perry πριν από επτά μήνες, σε ηλικία 54 ετών, συγκλόνισε τους θαυμαστές του παγκοσμίως. Το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, ο βοηθός του τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο τζακούζι και κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η αιτία θανάτου του αγαπημένου κωμικού ήταν υπερβολική δόση κεταμίνης, η οποία προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές στον οργανισμό του. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η κεταμίνη είχε ληφθεί 2-3 ώρες πριν τον θάνατό του και αποδείχθηκε μοιραία.

Αν και αρχικά η υπόθεση φαινόταν να έχει κλείσει, οι αστυνομικές αρχές άνοιξαν νέο κύκλο ερευνών, προσπαθώντας να εντοπίσουν το άτομο που παρείχε στον Perry την υπερβολική ποσότητα της ουσίας.

Οι συμπρωταγωνιστές του από τη σειρά «Φιλαράκια» δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στην έρευνα, δείχνοντας αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον φίλο τους. «Το καστ εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο με τον θάνατο του Matthew. Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox, οι πιο κοντινοί του φίλοι, συναντήθηκαν μετά το τραγικό γεγονός. Έχουν κουράσει το μυαλό τους προσπαθώντας να θυμηθούν με ποιον μπορεί να είχε συναντηθεί ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβουν ποιος τον προμήθευε με την επικίνδυνη ουσία. Όπως και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, η Jennifer και η Courteney δήλωσαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την αστυνομία να βρει τον υπεύθυνο», ανέφερε μια πηγή στην «Express».

Στα πρώτα στάδια των ερευνών, η αστυνομία ανέκρινε δύο υπόπτους, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι έρευνες συνεχίζονται, με στόχο να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει το άτομο που προμήθευσε τον Perry με την μοιραία δόση κεταμίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση