ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Μάθαμε το δώρο που έκανε η Meghan στον William τα πρώτα της Χριστούγεννα ως royal

Πάμε στοίχγμα ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα πρόκειται

newsroom must

Well, μπορεί να πέρασαν ακριβώς τρία χρόνια από το 2017 όταν η Meghan Markle έκανε τα πρώτα της Χριστούγεννα στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και από τότε να συνέβηκαν πολλά με κυριότερο την αποχώρηση της ίδιας και του συζύγου της από το παλάτι, ωστόσο πρόσφατα μάθαμε το πρώτο δώρο που έκανε η Meghan στον William και δεν μπορέσαμε να μην το σχολιάσουμε... αφού ήταν επικό.

Όπως αποκαλύφθηκε στο βιβλίο Finding Freedom, η τότε αρραβωνιαστικιά του Harry δώρισε ένα κουτάλι στον William που είχε ανάγλυφο στο ρηχό άκρο του σκεύους την έκφραση: «cereal killer»... και βλέποντάς το τα μέλη της βασιλικής οικογένειας την αγάπησαν τότε για το χιούμορ της.

Αν αναρωτιέστε γιατί βρήκαν το δώρο αυτό χαριτωμένο και ηιατί εκείνη δεν αγόρασε κάτι πιο χλιδάτο, να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ και τις royal πηγές τους, στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας υπάρχει μια παράδοση όπου τα μέλη της ανταλλάζουν μεταξύ τους φθηνά και αστεία δώρα. Cute. Λέγεται πως κάποτε η πριγκίπισσα Άννα χάρισε στον Κάρολο δώρο ένα δερμάτινο κάθισμα τουαλέτας, ενώ ο William κάποια στιγμή χάρισε στην βασίλισσα ένα σετ κινέζικου σερβίτσιου με θέμα το Winnie the Pooh.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal Fab Four (@royal.fabfour)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση