ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Μάθαμε πού θα κάνει Χριστούγεννα η βασίλισσα Ελισάβετ

Μετά από τριάντα χρόνια θα κάνει ξανά Χριστούγεννα σε αυτό το σημείο

newsroom must

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύαμε πως ο κορωνοϊός είχε αλλάξει τα πλάνα μας μόνο για το Πάσχα, ωστόσο αποδείχθηκε πως "κατάφερε" να κάνει ανατροπές και στα Χριστούγεννα. Λόγω της ταχείας και τεράστιας εξάπλωσής του, οι περισσότεροι από εμάς δεν κάναμε καθόλου σχέδια για τις φετινές γιορτές και περιοριζόμαστε στην αναμονή των τελικών μέτρων της κυβέρνησης σχετικά με τις μέρες αυτές. Σε αντίθεση όμως με εμάς, η βασίλισσα έκανε ήδη τα σχέδιά της και όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, εκείνη και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, θα περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα «ήρεμα» στο κάστρο του Windsor, για πρώτη φορά τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το παλάτι. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το  βασιλικό ζεύγος περνά παραδοσιακά τις γιορτές στο τέλος του έτους στην κατοικία του στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ (ανατολική Αγγλία), μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας. Όμως, μπροστά στην υγειονομική κατάσταση, η 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος σύζυγός της, με εύθραυστη υγεία, αποφάσισαν να παραμείνουν στην κατοικία τους, που βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου - πράγμα που σαφώς δεν μάς προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

«Έχοντας εξετάσει όλες τις συστάσεις των ειδικών, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισαν να περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα ήρεμα στο Ουίνδσορ», ανέφερε την Τρίτη ένας εκπρόσωπος Τύπου των βασιλικών ανακτόρων. Να θυμίσουμε πως η υγεία του πρίγκιπα Φιλίππου, που έκλεισε τα 99 τον Ιούνιο, είναι εύθραυστη. Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε νοσηλευτεί 4 ημέρες σε νοσοκομεία του Λονδίνου λόγω «υφιστάμενων προβλημάτων υγείας».

Το παλάτι του Buckingham δεν διευκρίνισε εάν η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ιδίως τα παιδιά και τα εγγόνια της Ελισάβετ, θα πάνε στο Windsor.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση