ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Markle:Το σχόλιο για τον γάμο της Kate και William

«Τα μικρά κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες, εγώ όχι».

Μαρία Καραμάνου

Η δυσαρέσκεια και οι πιθανές διαφωνίες ανάμεσα στη Meghan Markle και την Kate Middleton έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων ενημέρωσης εδώ και αρκετό καιρό. Η εμφάνιση της Markle στη βασιλική οικογένεια έφερε μαζί της αλλαγές και δυνητικές καταστάσεις σύγκρουσης που έχουν προβληθεί δημοσίως.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αντικρουόμενες αναφορές σε προσωπικές προστριβές ανάμεσα στις δύο δουκίσσες αναδεικνύουν το περίπλοκο και συχνά ευαίσθητο φύλο της βασιλικής οικογένειας. Το γεγονός ότι η Markle εξέφρασε παλαιότερα σχόλια σχετικά με τη Middleton και τον γάμο της με τον William, τα οποία τώρα φαίνονται ασυνεπή με τις εξελίξεις της ζωής της, προσθέτει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας στην κατάσταση.

Λίγα χρόνια πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle διατηρούσε το blog «The Tig», στο οποίο μοιραζόταν τις απόψεις της για θέματα lifestyle, φαγητό και ταξίδια. Το 2011, τη χρονιά που παντρεύτηκαν η Kate και ο πρίγκιπας William, είχε κάνει ένα σχόλιο για τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν το όνειρό τους και να γίνουν πριγκίπισσες, με αναφορά στην Kate, αφήνοντας περίπου στην άκρη την ίδια την επιθυμία.

Κατά τη συνέντευξη με την πριγκίπισσα Alia Al-Senussi, μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Λιβύης, η Meghan Markle είχε σχολιάσει στο δικό της blog, «Ενώ τα μικρά κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες, εγώ ήμουν ενθουσιασμένη με τη She-Ra, την Πριγκίπισσα της Δύναμης». Η She-Ra ήταν ένας φανταστικός χαρακτήρας από τη σειρά κινουμένων σχεδίων των '80s, He-Man, που ξεχώριζε για την επιδεξιότητά της στο σπαθί και τη δύναμή της.

Συνεχίζοντας, η Meghan Markle έγραψε, «Φαίνεται ότι οι ενήλικες γυναίκες διατηρούν την ίδια φαντασίωση να γίνουν πριγκίπισσες. Δείτε, για παράδειγμα, τον ενθουσιασμό γύρω από τις βασιλικές τελετές και τις συζητήσεις που γίνονται για την Kate Middleton». 

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξή της στην Oprah το 2021, η Meghan είχε υποστηρίξει ότι γνώριζε ελάχιστα για τη βασιλική οικογένεια πριν γνωρίσει τον Harry, εκφράζοντας μια είδους «αφέλεια» σχετικά με τον ρόλο της σε αυτή. Πολλοί αμφισβήτησαν αυτές τις δηλώσεις, καθώς ορισμένα αποσπάσματα αναδεικνύουν ότι είχε γνώση και άποψη επί του θέματος. Ειδικότερα, ο ισχυρισμός της ότι όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες, με αναφορά στην Kate Middleton, ενώ η ίδια είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τα μέσα ενημέρωσης, θεωρούμενη ασύμφωνη με τα γεγονότα που ακολούθησαν, όπως ο δικός της πριγκιπικός γάμος με τον Harry.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση