

Μαρία Καραμάνου
Μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους έζησαν η Μαρίλια Χαριδήμου και ο Γρηγόρης Γεωργίου, καθώς βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους στο ειδυλλιακό εκκλησάκι των Επτά Μαρτύρων, στο κάστρο της Σίφνου. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Αυγούστου και είχε αέρα κυκλαδίτικου παραμυθιού.
Το ζευγάρι, που μοιράστηκε στιγμιότυπα μέσα από τα social media αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες καλεσμένων, έδειχνε πιο χαρούμενο και τρυφερό από ποτέ, κρατώντας στην αγκαλιά τον μικρό τους πρίγκιπα. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μάρκος, με τους γονείς του να ποζάρουν μαζί του σε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.
Η βάφτιση ήταν εμπνευσμένη από τα χρώματα του Αιγαίου, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν στη διακόσμηση, ενισχύοντας το μοναδικό σκηνικό της Σίφνου. Η λιτή αλλά κομψή αισθητική της τελετής ανέδειξε το φυσικό κάλλος του νησιού και χάρισε μια ονειρική ατμόσφαιρα.
Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι τρυφερές λεπτομέρειες, το αγαπημένο σκυλάκι της οικογένειας βρισκόταν συνεχώς δίπλα τους, ολοκληρώνοντας την εικόνα μιας όμορφης και δεμένης οικογένειας.
Δείτε όλα τα στιγμιότυπα: