ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Mariah Carey: Η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της

«Η απόφασή μας να ξεκινήσουμε διαφορετικούς δρόμους είναι αμοιβαία..»

Μαρία Σάββα

Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια Mariah Carey και ο σύντροφός της και χορευτής Bryan Tanaka, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στην ζωή τους, δίνοντας τέλος στην σχέση τους.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης ο Tanaka επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, κάνοντας μία ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Αγαπητοί φίλοι και θαυμαστές με ανάμεικτα συναισθήματα, μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ενημέρωση σχετικά με τον φιλικό χωρισμό μου από τη Μαράια Κάρεϊ μετά από επτά υπέροχα χρόνια μαζί. Η απόφασή μας να ξεκινήσουμε διαφορετικούς δρόμους είναι αμοιβαία, και καθώς περιηγούμαστε σε αυτά τα ξεχωριστά ταξίδια, το κάνουμε με βαθύ σεβασμό και συντριπτική αίσθηση ευγνωμοσύνης για τον ανεκτίμητο χρόνο που έχουμε μοιραστεί. Οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε και οι καλλιτεχνικές συνεργασίες είναι χαραγμένες στην καρδιά μου για πάντα. Η αφοσίωση της Μαράια στην οικογένειά της και η δέσμευσή της στην τέχνη της μας ενέπνευσαν κατά τη διάρκεια του κοινού ταξιδιού μας. Θέλω να εκφράσω την αγάπη και την εκτίμησή μου για τη Μαράια και τα απίστευτα παιδιά της των οποίων η ζεστασιά και η καλοσύνη έχουν εμπλουτίσει τη ζωή μου με τρόπους που οι λέξεις δεν μπορούν να συλλάβουν. Περιμένω με ανυπομονησία να συνεχίσω το ταξίδι μου, γνωρίζοντας ότι το πάθος μου για την έμπνευση, τον χορό και τις δημιουργικές τέχνες θα αντηχήσει στα κεφάλαια που ξεδιπλώνονται».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι εικασίες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν από την απουσία του 40χρονου χορευτή στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της 54χρονης τραγουδίστριας, και οι θαυμαστές τους ξεκίνησαν παρατηρούν την εμφανή δυσφορία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση