ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Μαρία Μενούνος: Το νέο συγκινητικό μήνυμα μετά τον χαμό της μητέρας της

«Μου λείπει τόσο πολύ, με πονάει η καρδιά μου».

newsroom must

Οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για τη Μαρία Μενούνος, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, Λίτσα, η οποία έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και η κόρη της δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της, όπως ενημέρωνε και τους ακολούθους της στο Instagram.

«Ραγίζει καρδιές» το νέο μήνυμα για την απώλεια της με κοινές τους φωτογραφίες όταν ακόμα η μαμά της ήταν καλά, γράφει χαρακτηριστικά:

«Μου λείπει τόσο πολύ, με πονάει η καρδιά μου», συγκινώντας τους ακόλουθους της με αυτή την κίνηση για τον χαμό της μητέρας της.

Να θυμίσουμε πως η Λίτσα Μενούνος τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο και έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ πριν από μερικούς μήνες, είχε διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό, όπως και ο πατέρας της διάσημης παρουσιάστριας.

Πριν από μερικούς μήνες η Μαρία Μενούνος είχε εξηγήσει ότι αρχικά πέταξε στο Los Angeles με τον σύζυγό της Kevin, στα τέλη Νοεμβρίου για να φροντίσει τη μητέρα της Λίτσα, η οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά με γλοιοβλάστωμα, έναν επιθετικό κακοήθη όγκο το 2016 και βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο.

Mετά από πέντε έτη η μητέρα της δεν νίκησε την μάχη και έφυγε από την ζωή, καθώς είχε νοσήσει και με  κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβρη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση