ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Μαρία Μενούνος: Έτοιμη να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρία Μενούνος εξέφρασε δημόσια την επιθυμία της να γίνει μαμά. Ωστόσο εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με την υγεία της, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, και όπως ανακοίνωσε, αυτή και ο σύζυγός της Kevin, ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες.

Όπως είπε η 41χρονη παρουσιάστρια στο ET, οι δυο τους έστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα σε πρακτορείο για παρένθετες μητέρες με μία καθυστέρηση δύο εβδομάδων κι αυτό γιατί η μητέρα της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Συγκεκριμένα,το ζευγάρι καθυστέρησε να αποστείλει τα σχετικά έγγραφα επειδή η μητέρα της Μαρία Μενούνος, υποφέρει ξανά από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

«Ακόμα και αν η μητέρα μου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή μου», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι «πρέπει να προχωράς μπροστά».

Η ίδια περιέγραψε πώς είπε στον σύζυγό της να στείλει τα έγγραφα στο πρακτορείο.

«Ας αποκτήσουμε παιδιά! Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και μικρούς Κέβιν να τρέχουν τριγύρω».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση