ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

Maria Menounos: ''Σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας''

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζεις πριν από τρεις περίπου εβδομάδες η Maria Menounos ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Keven Undergaro στο χωριό της, στον Άκοβο της Λακωνίας.

Πλέον και όπως όλα δείχνουν η γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη να γίνει και μαμά! Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία, έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να αποκτήσει παιδάκι, εδώ και καιρό. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό κάθε προσπάθειά της αποτύγχανε.

Η ίδια μάλιστα έχει αναφέρει στο παρελθόν, πως το 2011 αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της, προκειμένου να είναι σίγουρη πως θα μπορέσει να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ωστόσο, αν και το όνειρό της ήταν να συλλάβουν φυσιολογικά με τον σύζυγό της, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, και μετά και τις εξωσωματικές αποφάσισαν να ακολουθήσουν την επιλογή της παρένθετης μητέρας. Όταν η Μαρία πήρε αυτή την απόφαση, δεν δίστασε να επικοινωνήσει με την Kim Kardashian και να της ζητήσει συμβουλές.

 Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή της στο περιοδικό People η Μαρία αναφερόμενη στην επιθυμία της να γίνει μαμά είπε: «Νομίζω πως η διαδικασία μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση – γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου ο όγκος προϋπήρχε χρόνια. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια είχα αντιμετωπίσει κάποιες επίμονες εξάψεις, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Όταν παίρνεις ορμόνες, όμως, όλα μεγαλώνουν. Ο όγκος έχει αφαιρεθεί επιτυχώς, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην ξανακάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο.

Έτσι, αποφασίσαμε με τον Keven να εξετάσουμε την προοπτική της παρενθετότητας. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης και λυπάμαι που δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία. Όμως, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Σκεφτόμαστε, λοιπόν, να μπούμε στη διαδικασία να αποκτήσουμε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας – θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά στο ταξίδι του μέλιτος και επιστρέφοντας στην Αμερική θα ξεκινήσουμε».

Και κάπως έτσι, εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι τα καλύτερα ενώ αναμένουμε την ημερομηνία που η επιθυμία της Μαρίας θα πραγματοποιηθεί!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση