ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Μαρία Κορτζιά & Πιέρος Σωτηρίου: Η οικογένεια μεγαλώνει και οι ευχές «δυναμώνουν»

Η οικογένεια μοιράζεται τις ευτυχισμένες κι ευλογημένες μέρες με το κοινό που τους στηρίζει

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου είναι από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ζευγάρια στο νησί και τα νέα της οικογένειας είναι πάντοτε καλοδεχούμενα και χαρούμενα ιδίως όταν αποτελεί γεγονός ο ερχομός του δεύτερου μωρού των νέων. Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής έχουν ήδη ανακοινώσει ότι περιμένουν και δεύτερο παιδί κάτι που επιβεβαιώνει την ευημερία του ζευγαριού και την αγάπη που δένει την οικογένεια. 

Λόγω και του κλίματος των Πασχαλινών εορτών το ζευγάρι μοιράστηκε από κοινού μια φωτογραφία που σφύζει από τρυφερότητα και αγάπη με τον μικρό Σοφοκλή. Οι δύο νέοι γονείος ευχήθηκαν Χριστός Ανέστη και «θερμές» ευχές στους διαδικτυακούς και όχι μόνο, φίλους τους οι οποίοι ανταπέδωσαν στα σχόλια από κάτω. 

Άλλωστε πέραν των πασχαλινών ευχών, το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους τους καθώς περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους μέσα σ' αυτόν τον χρόνο κάτι που ανακοίνωσαν στις αρχές της χρονιάς. Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου έχουν ήδη την εμπειρία του να είναι γονείς και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού απλώς σφραγίζει την ευτυχία τους. 

Δείτε την πασχαλινή ανάρτηση των δύο νέων πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση