ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Mαρία Κορτζιά - Πιέρος Σωτηρίου: Έχει αλλάξει η ζωή τους με τον ερχομό του δεύτερού τους παιδιού;

Επηρεάζει το δεύτερο παιδί την ζωή του ζευγαριού;

newsroom must

Η Μαρία Κορτζιά διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, αφού πλέον, έχει στην αγκαλιά της τα δύο της αγοράκια, Σοφοκλή και Γιώργο και φυσικά, τον άντρα της ζωής της, Πιέρο Σωτηρίου. Πριν από λίγο διάστημα, φωτογραφίθηκε για το cover του νέου τεύχους must και μάς μιλήσει τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν οι ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλάζουν - ειδικά μετά την απόκτηση και του δεύτερου παιδιού, η Μαρία αποκάλυψε: "Αλλάζει γενικά η ζωή ενός ζευγαριού όταν έρθει ένα παιδί. Δεν θεωρώ πως τώρα με τον ερχομό του Γιώργου μας θα αλλάξει κάτι περισσότερο. Μόνο θετικά μπορεί να μας επηρεάσει".

Στην συνέχεια κληθείσα να αποκαλύψει αν θυμάται κάτι που της είπε ο μικρός Σοφοκλής και δεν το περίμενε ή την έκανε να γελάσει πολύ, σημείωσε: "Τώρα άρχισε να μας λέει πολλές λεξούλες και αυτό με συγκινεί πολύ. Ανυπομονώ να μου μιλάει κανονικά και να μου λέει αυτά που θέλει και αυτά που νιώθει. Είναι απόλαυση μόνο που τον ακούω να προσπαθεί να επαναλάβει αυτά που λέμε".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση