ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Maluma: Έφυγε από συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ

Τι ακριβώς είπε;

Μαρία Σάββα

Τον γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο μήνα κάνουν διάφορες ειδήσεις για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ, από την πρώτη στιγμή που η χώρα ανέλαβε το Μουντιάλ 2022. Όταν ο γνωστός Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma ρωτήθηκε να πει την γνώμη του για το γεγονός, μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ο ίδιος έφυγε αμέσως από την συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Κολομβιανό που τραγουδά τον φετινό ύμνο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου: «Η Shakira και η Dua Lipa αρνήθηκαν να πάρουν μέρος λόγω του κακού ιστορικού του Κατάρ με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πολλοί σκέφτονται, εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτή τη χώρα;».

Κάτι στο οποίο ο τραγουδιστής απάντησε: «Ναι, αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να επιλύσω. Ήρθα εδώ απλά για να απολαύσω τη ζωή, το ποδόσφαιρο, τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Δεν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να εμπλακώ, είμαι εδώ απολαμβάνοντας τη μουσική μου και το παιχνίδι του ποδοσφαίρου».

Ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε. «Μπορείς να καταλάβεις αυτούς που λένε ότι με την παρουσία σου εδώ βοηθάς στο ξέπλυμα...»είπε και ο τραγουδιστής του απάντησε αντιδραστικά: «Καταλαβαίνω, πρέπει να απαντήσω αυτή την ερώτηση;».

Ο ίδιος στην συνέχεια αποχώρησε από την συνέντευξη λέγοντας: «Είσαι αγενής;», με τον δημοσιογράφο να του απαντά ότι η ερώτηση ήταν κάτι που ήθελε να ξέρει ο κόσμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Maluma  |  Qatar  |  World Cup  |  ποδόσφαιρο  |  celebs  |  gossip  |  news

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση